Australialaiset ne vaan osaavat, he ovat käyttötavarapuolen innovaatioiden osalta maailman kärkikastia - ensin löysin maailman vesijärjestöä tukevan Memobottlen litteät pullot ja nyt eettisesti ja ekologisesti valmistetut kokoontaittuvat Little Urban Farmersin seinäruukut. ♥ Olen superinnoissani tästä uusimmasta yrttiruukkulöydöstäni, joten varautukaa jo valmiiksi kuvatulvaan. :) 

Omakotivalkoinen_09082016_6403.jpg

Omakotivalkoinen_09082016_6393.jpg

Omakotivalkoinen_09082016_6391.jpg

Idea kevyisiin, liikuteltaviin ja kokoontaittuviin seinäruukkuihin syntyi kolmen pojan äidin tarpeesta pystyä tarjoamaan liikuntarajoitteiselle pojalleen kotiviljelykokemuksia. Imukupeilla ikkuna-, kaakeli- ja lasipintaan kiinnittyvä ruukku on helppo asentaa mihin tahansa huoneeseen ja korkeuteen. Kierrätysmateriaalista valmistettu ruukku taitellaan muotoonsa ohjeiden mukaan ja näin ollen sen pohja on vedenkestävä ja umpinainen. Taiteltavien ruukkujen mukana tulee imukupit, joiden lisäksi ruukku voidaan ripustaa myös naulaan, naruun tai koukkuun. Kolme ruukkua sisältävä Hanging Gardens -pakkaus maksoi postikuluineen alle 35€ ja paketti putkahti postiluukusta reilussa viikossa. :)

Omakotivalkoinen_09082016_6406.jpg

Omakotivalkoinen_09082016_6408.jpg

Omakotivalkoinen_09082016_6404.jpg

Hanging Garden mahdollistaa keittiön välitilan hyödyntämisen ja vapauttaa työtason muuhun käyttöön. Myös siivoaminen nopeutuu kun ei tarvitse siirrellä yrttiruukkuja ees taas pois tieltä. :) Yrtit viihtyvät uusissa purkeissaan hyvin, kunhan muistaa olla tarkkana veden kanssa - kahdesti viikossa loraus vettä, eikä koskaan liikaa kerralla. Seinäruukkuja voi hyödyntää myös kylpyhuoneessa, koristeena kukkien / kasvien kanssa tai peiliin kiinnitettynä esim hammasharja- ja -tahnatelineenä. :)

Omakotivalkoinen_09082016_6405.jpg

Omakotivalkoinen_09082016_6415.jpg

Omakotivalkoinen_09082016_6412.jpg

Yhden naisen pyörittämä Little Urban Farmers on malliesimerkki luovasta ajattelusta ja rohkeudesta. Tälläisiä innovaatioita on aina ilo tuoda esille ja toivottavasti sain teidätkin innostumaan pikku puutarhailusta. :) Yhden, kahden ja kolmen ruukun pakkaukset sekä värivaihtoehdot löydät:

www.littleurbanfarmers.com.au

Australians are inspiring people - first I found Memobottle water bottles and now my heart goes to Little Urban Farmers hanging garden. I just adore these newbies, they fit perfectly in my kitchen and helps me keep the kitchen counter clean and uncluttered. Simple, stylish and genius way to grow herbs at home. ♥ 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg