En ole koskaan ollut koruihminen enkä oikeastaan edes tiedä millainen oma korumakuni on. :) Nuorena ostelin vaateostosten yhteydessä rihkamakoruja, mutta nekin jäivät kaappeihin käyttämättöminä lojumaan. Pukeutumistyylini on pelkistynyt vuosi vuodelta ja olen tänä vuonna joutunut jo kahdesti tilanteeseen, että asukokonaisuus olisi tarvinnut jonkinlaisen "nostatuksen" toimiakseen täydellisesti. Lyhythihainen musta luottomekkoni ja klassiset keskivertokorkkarit ovat vuosia riittäneet tekemään siistin ja juhlavan vaikutelman, mutta nyt kaipaan jotakin pientä extraa... Siispä seikkailin nettikaupoissa selailemassa koruvalikoimia kartoittaakseni millainen minimalistinen makuni voisi ihan oikeasti olla... ja josko löytäisin kaulakorun jonka kelpuuttaisin osaksi juhlavaa pukeutumista. :)

Omakotivalkoinen_25082016_7044.jpg

Omakotivalkoinen_25082016_7036.jpg

Omistan tällä hetkellä neljä koruiksi luokiteltavaa asustetta - yhden kellon, yhden rannekorun ja kaksi sormusta. :) Ihana olisi omistaa myös korvakorut, mutta reikäni ovat menneet jo vuosikymmen sitten umpeen, enkä toistuvien tulehdusten vuoksi ole reikiä uudestaan käynyt laitattamassa. Hirmuisesti tekisi kyllä mieli ja tänäänkin jäin kultaliikkeen ikkunan eteen jumittamaan... melkein menin kysymään onnistuisiko reikien teko samantien, mutta jätin kuitenkin väliin (kuten monet kymmenet kerrat aikaisemminkin). Haaveilen pelkistetyistä hopeisista korvakoruista, joissa olisi jokin pieni juju - suosikkini ovat lähes poikkeuksetta Efva Attlingin valikoimaa. :)

Omakotivalkoinen_Korvakorut_2.jpg

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6

Omakotivalkoinen_25082016_7052.jpg

Daniel Wellingtonin pelkistetty nahkarannekkeinen kello sopii sekä arkeen että juhlaan ja sen avulla on monet asut koristeltu. Joissakin tapauksissa kokonaan hopeinen / teräksinen rannekello olisi parempi valinta ja iskin silmäni kahteen alla olevan kollaasin malliin, jotka ovat samanaikaisesti klassisia ja naisellisen siroja. En pidä timanteistä enkä säihkeistä (paitsi vihkisormuksessa) ja sen vuoksi korukellovalikoimasta löytyy hyvin harvoin jos koskaan mitään sellaista, mikä miellyttäisi omaa silmääni. Sormuksia käytän harvakseltaan ja niihin en ole valmis panostamaan montaakaan kymppiä, omani ovat Snö of Swedeniltä ja riittävät tarpeisiini vallan mainiosti. Himotuksia silti toki riittäisi, Efva Attlingiltakin kaksin kappalein. ♥︎

Omakotivalkoinen_Kellotjasormukset_2.jpg

1  |  2  |  3  |  4

Omakotivalkoinen_25082016_7040.jpg

Omakotivalkoinen_Rannekorut_2.jpg

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6

Rannekorujen kanssa olen todella tarkka ja uskon että olen löytänyt makumieltymykseni niiden suhteen - hopeaa, ohut papuranneke, yksinkertainen koriste, ei kimallusta. Pelkistetyt renkaatkin kelpaisivat ja harkitsen parhaillaan josko joululahjaksi ostaisin itselleni kollaasikuvan numero kolmosen... Kyseinen Efva Attlingin (yllätys :D) hopeakoru sopisi hyvin yhteen ainokaisen jo olemassa olevan Love Knot -rannekoruni kanssa... joka sekin on Efvan mallistoa. :)

Omakotivalkoinen_25082016_7039.jpg

Omakotivalkoinen_kaulakorut_2.jpg

1  |  2  |  3

Kaulakorulle olisi suurin tarve, mutta oikeanlaista ei tunnu löytyvän mistään. Efva Attlingin ja Sophie by Sophien valikoimissa on kolme upeaa mallia, mutta kaipaisin jotakin enemmän... Jonkinlaista statementtia huokuvaa koristetta, joka kuitenkin olisi yksinkertaisella tavalla kaunis. Kolusin kaulakoruja eri nettikaupoista yli tunnin, mutta se oikea jäi odotuttamaan itseään. Se hyvä puoli tässä nettiseikkailussa kuitenkin oli, että nyt tiedän vähän paremmin mistä pidän ja mistä en. :) Suosikkimerkkejäni ovat näemmä Sophie by Sophie, Efva Attling sekä Snö of Sweden. :)

Lieneekö ikä vai mikä, joka on saanut minut "katsomaan asioita myös boksini ulkopuolelta". Ennen sanoin koruille pyhpah, nyt koen tarvitsevani niistä täydennystä yksinkertaisiin asukokonaisuuksiini. Tai sitten syynä on lukuisat Coco Chanelin ja Audrey Hepburnin elämänkerrat, joita olen ahminut tämän vuoden aikana. :) He ovat minun silmissäni klassisen pukeutumistyylin kuningattaria, jotka osaavat panostaa juuri oikeisiin asioihin ilman ylilyöntejä. ♥︎

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Efva Attling, Sophie by Sophie, Dyrberg/Kern, Esprit. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg