Olohuoneessa olleet String System -sarjan kaappi- ja laatikostomoduulit ovat nyt tytön huoneessa koulupöytä-kokonaisuuden jatkeena. Näin pieneen huoneeseen saatiin lisää säilytystilaa, joka tulikin tarpeeseen sillä tytön pikkutavaran määrä on kasvanut tasaisesti viimeisen vuoden. On pinniä ja pompulaa, askartelutarvikkeita, hamahelmisettejä, ponien ja barbien minikokoisia mööpeleitä sekä asuja ja muuta vastaavaa, joita ei ole järkeä säilytellä suurissa sängynaluslaatikoissa. Säilytyskalusteen kasvamisen lisäksi muuta uutta on tytön Artek 66 -tuoli, jonka ostin hänelle kesällä synttärilahjaksi. ♥

Omakotivalkoinen_12082016_6465_3.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6462_2.jpg

Tyttö vastaa itse oman huoneensa siistinä pitämisestä ja onkin oikein mallikkaasti vastuustaan huolehtinut. Kaikelle löytyy oma paikkansa eikä minulla ole asiaa mennä siivoilemaan tai siirtelemään neidin tavaroita. :) AVA Roomin sängyn alta löytyy tytön lelut (legot, pehmolelut, barbiet ja muut nuket, ponit, yms.) ja String -kalusteesta kaikki pienempi tilpehööri. Yläkaapeissa on piirustuksia, vihkoja ja kirjoja, hyllyn päällä olevissa laatikoissa harvemmin tarvittavia askartelutarvikkeita (lankaa, huopaa, vanua jne).  

Omakotivalkoinen_12082016_6458.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6461.jpg

Omakotivalkoinen_12082016_6460.jpg

Pinnikokoelmalle löytyi Tigerista tälläiset kannelliset säilytinlokerikot, jollaisessa minulla on itselläni ruuveja ja pientä nikkarointikrääsää. Todella käteviä ja edullisia bokseja kaikenlaisten pikkutavaroiden järjestelyyn legopaloista kivikokoelmiin, koruihin ja hiushässäköihin. :) Kauneushömpät kuten kynsilakat ja huulikiillot yms. ovat Normann Copenhagenin XL-kokoisessa Clear Make-Up Organizer säilytyslaatikossa.

Omakotivalkoinen_12082016_6454_2.jpg

Olohuoneen String-kalustekokonaisuus tuli hyödynnettyä hyvin, isoimmat osat tulivat tytölle ja loput menivät miehen kotitoimiston osiksi, jota hän itse laajensi vielä lisää. :)

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisia linkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg