Artekin 91-mallia ehkä oleva (en ole varma aitoudesta) ruokapöytä sai hetki sitten jalat allensa ja viimeisen maalikerroksen pöytälevyn pintaan. Huomenna näihin aikoihin maali on täysin kuivunut ja saamme pöydän käyttöön. :) Maalipinnasta tuli todella tasainen ja siisti, eikä päälle päin uskoisi että se on itse maalattu. Huikea muutos tummuneesta puusta ja kellastuneesta laminaatista upeaksi hohtavaksi valkoiseksi. ♥

Omakotivalkoinen_02082016_5937.jpg

Omakotivalkoinen_02082016_78178.jpg

Aivan mahtava muutos enkä voisi tyytyväisempi olla. Pöytä on modernilla tavalla klassinen (aivan kuin Artekin valkoiset klassikkojakkaratkin), tyylikäs, pelkistetty, linjoiltaan siro mutta rakenteeltaan vankka. Se ei näytä laisinkaan tuunatulta eikä hengi maalaisromanttisuutta, mikä on aina riskinä kun huonekaluja valkoiseksi maalataan. Meidän pienessä ruokailutilassa pöytä on edukseen sekä itselleen että ympäristölleen, Muuton Visu-tuolitkin sopivat hyvin pöydän ääreen. :)

Omakotivalkoinen_02082016_5927.jpg

Omakotivalkoinen_02082016_5940.jpg

Kuvissa maali on vielä hieman kosteaa, jonka vuoksi maali kiiltää pöydän kannessa aavistuksen enemmän kuin jo kuivuneissa jaloissa. Maalipinta saavuttaa lopullisen kestävyytensä ja kovuutensa vasta parin vuorokauden kuluttua, joten seuraavat päivät pitää muistaa olla varovainen - ei kuppeja eikä lautasia pöydälle ilman alustaa. Alustana käytämme kankaisia lautasliinoja, jotka toimivat hyvänä varotoimenpiteenä eikä minun tarvitse erikseen rynnätä ostamaan pöytätabletteja. 

Omakotivalkoinen_02082016_5932.jpg

Ihanaa, huomenna pääsen tekemään spesiaalihyvää ruokaa ja kattamaan pöydän nätiksi pitkästä aikaa. :) Kukkia pitää pöydälle saada myös, jokin kaunis kimppu... kenties värikäskin tällä kertaa. :) 

Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg