Siivoaminen uusilla välineillä on mukavaa. :) Vanha yleispuhdistusaine loppui ja tällä kertaa päädyin valikoimaan hyllystä Attituden sitruunaisen yleispuhdistusaineen. Hellävarainen Attitude sopii kaikille pinnoille ja irrottaa lupauksensa mukaisesti myös vaikeita rasvatahroja mm. liesitasolta ja tiskialtaasta. OnniOon -merkin mikrokuituisesta vohvelipyyhkeestä tekemilläni siivousliinoilla kiillottuu samalla myös peili- ja teräspinnat.

Omakotivalkoinen_01082016_5866_2.jpg

Omakotivalkoinen_01082016_5863.jpg

Ekologinen ja biohajoava yleispuhdistusaine perustuu mineraali- ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Valmistusaineet eivät sisällä mutageeneja, karsinogeeneja eikä lisääntymiskykyisiä toksiineja. Ainesosalista kaikessa lyhykäisyydessään onkin aika vaikuttavaa luettavaa - Caprylyl glucoside (< 5%), myristyl glucoside (< 5%), alcohol (< 5%), tuoksu (< 5%, johdettu luonnollisista aineksista), vesi (> 30%). Luontoystävällinen ja hypoallergeeninen puhdistusaine sopii herkillekin, se on lisäksi riitoisaa eikä tee lompakkoon suurta lovea. Parasta pesuaineessa on kuitenkin jämäkkä suihkepullo sekä ihana sitruunainen tuoksu, joka tekee kodista raikkaan ja pinnoista puhtaat.

Omakotivalkoinen_01082016_5860_2.jpg

Omakotivalkoinen_01082016_5858_2.jpg

Mikrokuituiset vohvelipyyhkeet ovat loistavia myös siivoamisessa, leikkaamalla niistä saa 6-8kpl siivousrättejä jotka toimivat todella hyvin sekä kuivana että kosteana. Jopa ikkunat, peilit ja muut kiiltävät pinnat puhdistuvat ilman raitoja ja sotkevia pölyjäämiä. OnniOon:n lisäksi on useita muitakin merkkejä, joilla on valikoimassaan vastaavia taikapyyhkeitä - vohveliruutu on pop! :)

Se olisi sitten elokuu! Tyttö aamulla jo laskeskeli että enää on 10 päivää eskarin alkuun. :) Kesä on mennyt nopeasti ja paljon on kaikkea ehditty touhuamaan. Saaristoristeily ja Korkeasaaren reissu ovat ainoat jotka jäivät kesäsuunnitelmistamme toteuttamatta, mutta vielähän tässä ehtii ennen talven tuloa tekemään vaikka mitä. :) Korkeasaaressa riittää ohjelmaa vielä syyskuussakin, kuten myös Linnanmäellä missä uusi iik!week -tapahtuma halloween-teemoineen muuttaa koko huvipuiston pelottavan jännäksi. :) 

Iloista alkanutta elokuuta ja uutta viikkoa!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg