Olen suitsuttanut teille Universal Stone -puhdistusaineen paremmuutta koko blogihistoriani ajan, enkä todellakaan syyttä. Sen avulla olen saanut pelastettua monet tavarat ja kengät, saanut irti pahasti pinttyneet tahrat ja puhaltanut uuden elämän mm. tytön tussilla tuhrituille barbeille. :) Viimeisin tahranpoiston täsmäiskuni kohdistui kukkaruukkuina vuosia olleisiin By Lassen Kubus-kulhoihin, joiden pohja ei puhdistunut pelkällä astianpesuaineella ja harjalla hinkkaamalla...

Omakotivalkoinen_03082016_5881_2.jpg

Multa ja kasvien juuret tekevät rumaa jälkeä ruukkuun kuin ruukkuun, lika pinttyy kiinni niin voimakkaasti että moni hylkää kukkaruukkuina käytetyt purkit ja kulhot kaapin perukoille. Vasemman puoleinen Kubus-kulho on pesty astianpesuaineella ja vanhalla tiskiharjalla, liotettu pesuaineessa tunnin verran ja yritetty jynssätä likaa irti huonoin tuloksin. Maalattua terästä ei suositella hangattavan karkeilla karhunsienillä tai teräsvillalla mutta kokeilimpa riskillä tuotakin. Lopputulos näytti luonnossa paljon pahemmalta ja likaisemmalta kuin kuvissa, joissa pinttymät ovat nähtävissä mutta haaleita.

Oikeanpuoleinen Kubus on pesty Universal Stonella ja sen mukana tulleella keskikarkealla sienellä, ilman liotusta tai pitkää hankaamista. Puhdistusainetta sisältävällä vaahtoavalla sienellä tehty nopea pyöräytys riitti poistamaan kaiken tummentuman ja kiinni pinttyneen mullan. :)

Omakotivalkoinen_03082016_5880.jpg

Omakotivalkoinen_03082016_5868.jpg

Omakotivalkoinen_03082016_5887.jpg

Omakotivalkoinen_03082016_5876.jpg

Omakotivalkoinen_03082016_5888_2.jpg

Universal Stone -käsittelyn jälkeen kumpikin Kubus on kuin uusi - ei tahroja, ei naarmuja, ei tummentumia. Hellävarainen ja luonnonmukainen puhdistusaine sopii kaikille pinnoille: nahalle, kankaalle, lasille, kromille ja kiiltäville pinnoille pehmeän liian kanssa, kevyttä hankausta kestäville pinnoille kuten kaakeleille, kalusteille, tiskipöydille ja -altaille sekä muovisille materiaaleille pakkauksen mukana tulevan keskikarhean sienen kanssa. Vastaani ei ole tähän päivään mennessä tullut tavaraa tai tekstiiliä joka ei olisi puhdistunut Universal Stonella. Tämä poistaa hellävaraisesti (pehmeän siivousliinan kanssa käytettynä) jopa tussin ja kuulakärkikynän jäljet nahkasohvasta. :)

Lähes kaikissa paremmin varustelluissa* kaupoissa myytävä alle 20€ kustantava normaalikokoinen pyöreä purkki Universal Stonea kestää kotioloissa useita vuosia, meillä yhden purkin kuluttamiseen menee reilut kolme vuotta. :) Tämä jos mikä maksaa itsensä takaisin ja saa tavarat hohtamaan puhtauttaan. Parhaimmillaan tämä ihmeaine on keittiössä ja tiskialtaan puhdistuksessa, se räjäyttää silminnähden lian irti vaikkei sisällä mitään myrkkyjä. Kyseistä ainetta voi vaikka lusikoida napaansa jos haluaa, vaikkei sen syömistä kyllä suositellakaan. :) Turvallinen siivousaine lapsi- ja eläinkoteihin, hellävarainen sekä iholle että materiaaleille - luottotuotteeni kaikessa siivoamisessa ja tahrojen poistossa tekstiileistä teräkseen.

* S-Market, Prisma, Citymarket, Tokmanni, Saiturinpörssi, Kärkkäinen, Halpahalli, Stockmann...

Iloista ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg