Siskoni sai kutsun Kaapelitehtaalla viime viikonloppuna järjestettyyn Mallimaailman valokuvaustapahtumaan. Kumpikaan meistä ei viihdy kameran edessä, enkä ollut kovin kiinnostunut lähtemään siskon mukaan, mutta hän oli sitä mieltä että tämä pitää ehdottomasti nyt päästä kokemaan - elämä eletään vain kerran! :) Näin jälkikäteen olen kiitollinen siitä että sisko "pakotti" minut mukaansa, päivä oli mitä onnistunein ja kokemus mielettömän upea. :) 

Omakotivalkoinen_28082016_1431_4.jpg

Omakotivalkoinen_28082016_1372.jpg

Omakotivalkoinen_28082016_1330.jpg

Päivä alkoi meikillä ja saimme itse päättää millaisena kameran eteen astelemme. Kumpikin meistä halusi melko luonnollisen meikin - siskolla korostettiin enemmän huulia ja minulla silmiä smokey eye -meikin voimin. Olin viimeiseen minuuttiin asti hieman epävarma enkä tiennyt uskallanko astua kameran eteen ollenkaan. Lähdin kotoa kiireellä enkä ollut muutenkaan orientoitunut kuvattavana olemiseen. Kuvaaja taisi haistaa pakokauhuni heti studiotilaan astuessamme ja otti hyvin tilanteen haltuunsa. Tunnelma oli alusta asti todella rento, saimme hyviä selkeitä ohjeita, vitsailimme paljon ja lopulta villiinnyimme siskon kanssa oikein kunnolla. :) Mielettömän hauska kokemus, josta muistona on 150 kivaa kuvaa. Mie ja miun sisko - yhdessä ja erikseen! ♥

Omakotivalkoinen_28082016_1367.jpg

Omakotivalkoinen_28082016_1348.jpg

Mallimaailman tapahtumaan voi osallistua yksin, kaksin, perheen kesken, lemmikin kanssa tai vaikkapa harrastusporukalla. Meidän lisäksi siellä oli pariskuntia, synttärijuhlijoita, äitiä ja tytärtä sekä useampi perhekokoonpano mummeineen ja lapsenlapsineen. Tapahtuma kulkee pähkinänkuoressa kutakuinkin näin:

  1. Aluksi tapaat meikkitaiteilijan jonka kanssa saat suunnitella minkälaisen meikin haluat kuvia varten. Hiukset pitää laittaa itse, mielellään ennen tilaisuuteen saapumista. Mahdollisuus kohentaa kampausta paikan päällä (välineinä suoristusrauta, lakkaa, harjoja ja kampoja).
  2. Meikin valmistuttua siirryt valokuvaukseen. Ammattivalokuvaaja opastaa ja ohjaa sinua koko kuvauksen ajan jotta olosi olisi luonnollinen ja mukava.
  3. Valmiita valokuvia pääset heti katsomaan tabletin välityksellä. Nauti tunnelmasta ja kokemuksestasi. Ja jos haluat, voit hankkia itsellesi kuvat muistoksi tapahtumasta, ei ostopakkoa. Hinnat alkaen 49€, kts. hinnasto.

Mainitsen vielä että valokuvien oikeudet jäävät aina kuvattaville itselleen, osti kuviaan tai ei. Mallimaailma ei käytä kuvia omiin markkinointitarkoituksiinsa koskaan luvatta. 

Omakotivalkoinen_28082016_1448_22.jpg

Omakotivalkoinen_28082016_1449_4.jpg

(päivän asu: pusero Zara, farkut Zara, kengät Vagabond)

Olimme siskon kanssa todella skeptisiä ja naureskelimme ennen kuvaussessiota että tokkopa meistä saadaan montaakaan onnistunutta kuvaa ja jos edes yhden kelvollisen löytää niin se on jo suuri saavutus. :) Kun lopulta istuimme alas selaamaan meistä otettuja kuvia, loksahti molempien leuka pöytään - "nämähän ovat kaikki hitsin hyviä". Emme osanneet päättää mitkä kuvat ostaisimme, joten päädyimme ostamaan koko satsin könttähinnalla 250€. Puoliksi maksettuna se ei vaakakipossa paljoa painanut ja saimme hienoja kuvia muistoksi yhteisestä elämyksestä. Kuvista välittyy se miten hauskaa meillä aina yhdessä on ja miten helposti heittäydymme uudenlaisiin tilanteisiin. :) Kaksi samanlaista höpsöä hassuttelijaa ja kuvaajallakin taisi olla aika hauskaa. :)

Itse ajattelin mennä uudestaan kuvattavaksi heti kun tapahtuma seuraavan kerran järjestetään Helsingissä. Kokoonpanosta en vielä tiedä - menenkö tytön kanssa kaksistaan äiti-tytär-kuvaukseen vai lähteekö meitä isompikin porukka remuamaan kameran eteen. :) Mikäli sinun kiinnostuksesi heräsi, löydät kaiken lisäinfon sekä tulevien Mallimaailma -tapahtumien aikataulut heidän sivuiltaan: www.mallimaailma.fi.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg