Ajattelin tässä iltatohinoiden päätyttyä istua alas koneelle ja postata samalla kun kruisailen läpi netin sisustusantia - millaisia kotiin liittyviä tarpeita ja haaveita tälle syksylle keksin. :)

Olohuoneeseen pitäisi saada viimein verhot ikkunaan. Vallilan kaunis Graniitti-malliston pellavainen kangas osoittautui liian kermaiseksi ja hohtavaksi, joten kangaskauppoja pitäisi jaksaa uudestaan alkaa käymään läpi. Hakusessa olisi vitivalkoinen mattainen pellavakangas, joka olisi tarpeeksi paksua peittämään näkymät mutta riittävän ohut taipuakseen kauniisti aaltoille. Ada & Inan nettikaupassa on loistava valikoima vitivalkoisia pellavakankaita ja heiltä löytyisi myös ompelupalvelu, joka säästäisi minut ompelun vaivalta. Alla neljä suosikkikangasvaihtoehtoa, joista tilasin maksuttomat näytepalat tarkempaa tutustumista ja tutkailua varten. 

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-08-16%20ke

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-08-16%20ke

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-08-16%20ke

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-08-16%20ke

Tytön huoneeseen tarvitsisin maton, minkäs muunkaan kuin täydelliseksi todetun Pappelinan. :) Valkoisella Svea-mallilla taidetaan mennä tässäkin tapauksessa, kokona 140x220cm. Myös verhoa olen tytön ikkunaan mietiskellyt, laskosverho olisi ikkunan sijainnin huomioon ottaen paras valinta, verhokankaaksi sopisi Paapiin mustavalkoiset Nukkuvat Pöllöt -kuosin söpöläiset ja samasta kankaasta voisi surrauttaa myös parit tyynyliinatkin. ♥︎

pappelina_svea_svoa422.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-08-16%20ke

Muiden sisustusjuttujen osalta haave- ja ostoslistani on huvennut olemattomiin ja tällä hetkellä excelistäni löytyy ainoastaan yksi nimike - ihania kynttilöitä. Tämän hetkiset sisustustrendit eivät oikein pure ja BEdesignin henkareita ja koukkuja lukuunottamatta en ole löytänyt mitään spesiaalikivaa syksyn uutuuksien joukosta omaan kotiini. Torkkupeitto olisi ehkä tarpeen talven viimoja varten, mutten tiedä yhtään millaista lähtisin etsimään. Pörröiset villaviltit olisi ihania, mutta niistä lähtee todennäköisesti irtohaituvaa ja karvaa sen verran, että minulla menee hermot ennen pitkään. :) Puuvillainen torkkupeitto olisi järkivalinta, mutten jaksa innostua etsiskelemään sellaista tänä iltana. Varsinaisia tarpeitakaan ei ole ilmaantunut, mitä nyt puulastat tarvitsisi jossakin vaiheessa uusia ja tiskiainetta kohtapuoliin ostaa lisää... Aika simppeliltä siis näyttää sekä haaveet että tarpeet, lyhyestä välillä virsi kaunis. :)

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg