Kotimaisen BEdesignin uudet Lume-säilytystuotteet ovat kivalla tavalla erikoisia. Veikeästi muotoillut henkarit, asustekoukut ja kenkätelineet tuovat mielenkiintoisen vaihtoehdon vaatteiden ja kenkien säilytykseen varsinkin eteistiloissa, joissa kyseiset tarveainekset ovat usein näkyvillä. Graafisen kulmikas henkari oli minulle rakkautta ensi silmäyksellä ja pari tuollaista on pakko saada eteisen puunaulakkoon talven takkeja varten. ♥

Omakotivalkoinen_10082016_671819.jpg

Makuuhuoneessa olevat henkarit korvaisin myös mielelläni näillä BEdesignin versioilla, mutta ne eivät varmaankaan pitäisi olkaimellisia toppeja paikoillaan. Täytyy kokeilla miten henkari toimii käytännössä, kunhan nettiostokseni aikanaan perille saapuu. :)

Omakotivalkoinen_10082016_787813.jpg

BEdesignin kenkätelineessä on samaa henkeä kuin Showroom Finlandin Mixrackissä. Kumpikin kuuluu kenkätelineiden aatelisryhmään siron ja modernin muotonsa osalta. 

Omakotivalkoinen_10082016_9897718.jpg

Asustekoukku on myös huippuhieno, tavallista S-koukkua paljon tyylikkäämpi valinta ja tuollaiseen ripustaisin mielelläni laukkuni, sekä eteisessä että makuuhuoneen "orrella". :) BEdesignin uutuudet löydät Stockmannin valikoimasta muiden syysuutuuksien joukosta TÄÄLTÄ. Vuodenaikojen vaihtuminen on piristävää, kesän hempeät sävyt vaihtuvat mausteisempiin ja materiaalit paksumpiin ja pörröisempiin. Täytyykin muistaa ostaa lisää kynttilöitä, valikoima on tässä kesän sadepäivinä ehtinyt hupenemaan niin ettei jäljellä ole enää kuin kolmen kynttilän jämät. :) Pehmoinen torkkupeittokin olisi syksyksi kiva, mutta se jääköön hautumaan toistaiseksi. :)

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: BEdesign, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg