Minulta on toivottu meikkivideoita ensimmäisestä kosmetiikka-aiheisesta postauksestani lähtien ja viimeinkin (!) sellaisen teille kuvasin. :) Kyseessä on oma 5 minuutin arkimeikkini, aikalailla samanlainen josta kerroin teille aikoinaan TÄSSÄ postauksessa. Meikki on hyvin luonnollinen ja neutraali, korostaen kasvojeni parhaita puolia. 

Omakotivalkoinen_Arkimeikki_05082016.jpg

Meikkipohjana käytän Diorin puuteria, varjostukset teen aurinkopuuterilla ja korostukset hillityn helmiäisellä hohtopuuterilla. Silmien rajaukset hoituvat mustanruskealla luomivärillä ja kapealla siveltimellä, varsinainen luomimeikki nuden sävyillä, luoden luonnollisia valoja ja varjoja. Kulmat laitan kuntoon tummanruskealla kakkurajausvärillä, jossa on täydellinen koostumus kulmien oikomiseen. Kulmakarvojen välistä kuultamaan jääneen ihoalueen täytän ruskealla puuterimaisella kulmavärillä. Ripsivärinä on vuodesta toiseen rakas luottotuotteeni Diorin Iconic, jonka ottaisin ainoana tuotteena mukaani myös autiolle saarelle. :)

Tarkemman esittelyn ja tuotetiedot kaikista meikeistäni löydät TÄÄLTÄ!

Nyt viikonlopun viettoon, ihanaa perjantain jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg