Käväisin eilen kauppakeskus Itiksessä sijaitsevan Anttilan konkurssimyynnissä ja bongasin myymälän takaseinältä Luhdan valkoisia (ja harmaita) Pilvi -päiväpeittoja -40% alennuksesta. Oma päiväpeittoni on palvellut minua jo yli kaksi vuotta ja edelleenkin olen äärimmäisen tyytyväinen siihen - parempaa päiväpeittoa ei eläinperheeseen kertakaikkiaan ole. ♥ Muutama teistä on ollut kiinnostunut hankkimaan samanmoisen itselleen ja Anttilasta löytyy nyt edulliseen hintaan sekä yhden hengen sänkyyn että parisänkyyn sopivaa kokoa. :)

Omakotivalkoinen_30092016_324034_2.jpg

Omakotivalkoinen_30092016_8621.jpg

Päiväpeittoni on edelleen täysin uudenveroisessa kunnossa. Se ei ole kulunut, tahraantunut, rypistynyt, kellastunut eikä tikkaukset ole alkaneet purkautumaan vaikka koirakin on useaan otteeseen käynyt kuopsuttelemassa siitä itselleen pesämäistä kasaa. :) Päiväpeiton pinta on niin liukas ettei siihen tartu pöly, irtohiukset eikä koirankarvat. Kerran olen päiväpeiton pessyt ihan kotikoneessa ja puhdasta tuli. Kuivausrumpua en suosittele, mutta päiväpeiton materiaali on sellainen että se kuivuu hyvin nopeasti narullakin. Pari kertaa kun käy kuivauksen aikana sitä ravistelemassa niin peitto on taas muhkea pullukka. :)

OMAKOTIVALKOINEN_30092016_87281.jpg

Ostin tytölle tuollaisen kapean peiton ja se on kuin tehty neidin laatikostosänkyyn (tästä tulossa postausta myöhemmin). Pistin sanaa eteenpäin parille tutullenikin ja ensiasuntonsa ostanut kummityttöni hyökkäsi myös hakemaan omansa. ♥ Seinälle jäi vielä noin tusinan verran tuplakokoisia päiväpeittoja, joten nopsa pitää olla jos mielii Pilvi-ostoksille. :)

Illemmalla tulossa pörröinen postaus, joten olkaahan kuulolla! Kivaa perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg