En ole lapsuusvuosieni jälkeen omistanut minkäänlaista korurasiaa, enkä liiemmin kyllä korujakaan, jos ei vaateketjujen rihkamaa olevia teini-iän koristuksia lasketa mukaan. Nyt tilanne on korujen osalta toinen, sillä minulla on ilo omistaa sormuksien lisäksi myös rannekoru, kaulakoru ja klipsikorvikset - ja tänään ostin niille kannellisen säilytysrasian, jossa korukokoelmani säilyy pölyltä suojassa. ♥︎

Omakotivalkoinen_20092016_7919_6.jpg

Omakotivalkoinen_20092016_7922.jpg

Omakotivalkoinen_20092016_7918_2.jpg

Haluan panostaa arkisiinkin asioihin ja olen hyvin tarkka jopa korurasian ulkomuodosta. En halunnut piilottaa kauniita korujani kokonaan pois silmien ulottuvista ja Nomess Copenhagenin läpinäkyvää akryylimuovia oleva Jewellery box on minulle täydellinen ratkaisu - voin fiiliksen mukaan jatkossakin pitää koruja esillä makuuhuoneen tasolla ja silti ne ovat rasian sisällä siististi tallessa. :)

Omakotivalkoinen_20092016_7933_2.jpg

Omakotivalkoinen_20092016_7935_2.jpg

Omakotivalkoinen_20092016_7931_2.jpg

Nomess Copenhagenin Jewellery Box on kooltaan 17x12cm ja se eroaa muista vastaavista muovibokseista laatunsa osalta - siitä puuttuu kokonaan läpinäkyvälle muoville ominainen sinertävyys, joka itseäni aina hieman häiritsee mm. Tigerin ja Palaset -säilytyssarjan tuotteissa. Itse koen hyvänä puolena myös sen että korurasiasta puuttuu kaikki perinteiset pehmikkeet, joten Jewellery Boxia voi käyttää hyödyksi myös muunlaisessa säilytyksessä - pinneille, ponnareille, muistikorteille ja pienelle elektroniikkatavaralle, tee- ja maustepusseille, meikeille, kynille... Säilytystarpeen muutokset on hyvä ottaa huomioon jo valmiiksi ja minulla se onkin nykyisin aina mielessä ostopäätöksen tekohetkellä.

Timanttista tiistai-iltaa kaikille! :)

Miia_signerina2015.jpg

(sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg