House of Brandonilla alkoi tänään ystävämyynti ja sen tiimoilta pääsin testailemaan syksyn uutuustakkeja. Ihania takkeja löytyi useita ja päädyin valitsemaan kokeiltavakseni kaksi muhkeaa parkatakkia Vero Modan ja Vilan valikoimista. Molemmat näyttävät ja tuntuvat hyvältä ja minulla on vaikea valinta edessä - kumpi jää palvelemaan minua arkitakkina ilmojen viilentyessä... :)

Omakotivalkoinen_04092016_HOB_Parkatakit

Omakotivalkoinen_04092016_VilaParka_7192

Vilan Mates New Parka Coat -parkatakki on minulle juuri oikean mittainen. Se peittää lantion leveimmän kohdan ja saa sääret näyttämään solakammilta. Vyötäröllä olevan kiristysnauhan avulla takin saa kurottua kauniisti kasaan, joka mahdollistaa takin useat erilaiset lookit rennosta ja väljästä naiselliseen ja tyköistuvaan. 

Omakotivalkoinen_04092016_Vila_7185.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_Vila_7184.jpg

Takin pinta on satiinisen mattainen ja aavistuksen liukaspintainen. Pikatestin perusteella takki sopii eläinystävillekin, sillä siihen ei jää koirankarvat kiinni. Hupun reunaa koristava tekoturkis on pienehkö ja hillitty. Kevyehkö toppaus on sopiva välikausitakiksi minunlaiselle vilukissalle. 

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModaParka_

Vero Modan Excursion Expedition -parkatakki on ihanan rento ja sopii kuvissa olevien kumppareiden kanssa täydellisesti yhteen. Tekoturkisreunus on muhkeampi kuin Vilan versiossa ja huomasin että osa sen haituvista kutittelee suuta ja nenää. :) Takki on hieman pidempi ja helma ylettää puoleen reiteen. Tämä on käytännöllisyyden puolesta parempi vaihtoehto, vaikkei imartelekaan vartalonmalliani samalla tavoin kuin lyhyempi kilpailijansa. 

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModa_7170.

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModa_7181.

Täytettä on Vero Modan takissa enemmän ja voisin kuvitella käyttäväni tätä myös kovemmilla pakkasilla. Lumilukot hihansuissa lämmittävät mukavasti käsiä niinäkin hetkinä kun lapaset ovat hukassa. :)

Omakotivalkoinen_04092016_VeroModa_7174.

Vaikea on tehdä valintaa... mutta luulen että päädyn tähän väljempään Vero Modan malliin. Käytännöllisyys ulkoilutakissa on tärkeintä, eikä haittaa jos alle mahtuu paksu villapaitakin. :) Kumman sinä valitsisit?

YSTIKSET_ETUSIVU4.jpg

House of Brandonin ystävämyynnistä löytyy satoja tuotteita ystävälliseen etuhintaan ja joukossa on paljon myös syyskauden uutuuksia. Parhaat myydään päältä nopeasti, joten jos tarvitset syksyksi uutta takkia, neuletta, huivia tai farkkuja, kannattaa käydä kurkistamassa mitä kaikkea House of Brandon tarjoaa! :) Naisten ja miesten ystävämyynti-tuotteita pääset selaamaan suoraan tästä:

www.houseofbrandon.com/ystavamyynti

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg