Löysin Habitare -messuilta uuden kotimaisen Floreti -vihersisustusinnovaation, joka valloitti sydämeni heti ensi näkemältä. Kyseinen keksintö tulee mullistamaan monen viherpeukalon elämän ja minulla on erittäin suuri kunnia saada olla mukana kampanjoimassa tätä täysin uudenlaista tuotetta - ikkuna-avaimen reikiin kiinnitettävää ruukkutelinettä, jonka asennukseen ei tarvita ainuttakaan työkalua! :)

Omakotivalkoinen_18092016_7860_2.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7864.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7865.jpg

Moni vihersisustaja kamppailee saman asian kanssa kuin minäkin - miten saada viherkasvit integroitumaan sisustukseen saumattomasti ja silti tarjota niille mahdollisimman hyvät kasvuolosuhteet. Ikkunapaikka on valon vuoksi monelle kasville elintärkeä, mutta harvalla on tilan puolesta mahdollisuutta asentaa ikkunalautaa tai sijoittaa kalustetta suoraan ikkunan eteen. Myös kattoon kiinnitettyjen koukkujen ja ripustettavien amppelien asentaminen vaatii vaivannäköä ja melkoisen määrän saa porailla reikiä kattoon saadakseen ikkunalle kauniin asetelman roikkuvia ruukkuja. Floreti ratkaisee kyseiset sisäkasvien sijoittamisongelmat - Ikkuna-avaimen reikiin kiinnitettävän telineen säädettäviin oksiin saa kätevästi sijoitettua yrtti-, kukka- ja viherkasviruukut. Näin kasvit saavat aurinkoa, eikä ikkunalautoja tai kattoon kiinnitettyjä koukkuja tarvita.

Omakotivalkoinen_18092016_7869.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7861.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7875.jpg

Floretin kiinnittäminen on erittäin helppoa eikä siihen tarvita minkäänlaisia työkaluja. Alumiinista valmistetun Floreti -ruukkutelineen runko koostuu kahdesta sisäkkäisestä putkesta, jotka kiinnitetään ikkunakarmien avaimenreikiin patentoidun kiinnitysmekanismin avulla. Teleskooppivarren ansiosta Floreti sopii kaikenkokoisiin ikkunoihin, joiden avainreikien maksimietäisyys on 190 cm. Ruukkuja kannattelevat oksat kiinnitetään varressa oleviin reikiin pidikkeiden avulla, jotka säädetään kasvien koon ja lajikkeen mukaan optimaaliseen kohtaan - ylväästi ylöspäin kohoava sirovuoripalmu tarvitsee tilaa yläpuolelleen, köynnöskasvi kultakello vastaavasti alapuolelleen. Ruukunpidikkeen halkaisija on 12 cm ja siihen sopii hyvin monet erilaiset ruukkumallit. Omani ovat kukkakaupasta ostetut kuppimalliset keramiikkaruukut, joiden halkaisija leveimmästä kohdasta on 13cm. Alla lyhyt video, josta näette miten helppoa asennus todella on! :)

Omakotivalkoinen_18092016_7878.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7871.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7877.jpg

Kasvit ovat saaneet nauttia uudesta näköalapaikastaan torstaista asti ja sirovuoripalmu sekä saniainen ovat alkaneet rehottaa todella villisti ja virkeästi. Myös kultaköynnös on piristynyt ihan silmissä ja alkanut kasvattaa uutta silmua. :) Valkoinen teräksinen ruukkuteline on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas tuote, se imeytyy osaksi ikkunankarmeja ja kaikki huomio kiinnittyy upeasti valossa kylpeviin viherkasveihin. ♥

Omakotivalkoinen_18092016_7886.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7889.jpg

Omakotivalkoinen_18092016_7883_2.jpg

Floretin edullinen vakiopakkaus sisältää alumiinivarren kiinnitysmekanismeineen sekä kolme oksaa. Ruukunpidikkeitä voi ostaa myös yksittäin, joten kokonaisuudesta saa juuri sellaisen kuin haluaa. Minulla oksia on viisi ja näin sain aseteltua kasvini tasaisen rönsyilevästi. Jos tämä nerokas tuote kolahti myös sinuun, pääset Floreti -ruukutelineostoksille suoraan tästä:

www.floreti.fi

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Floreti)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg