Habitare 2016 tarjoaa tänä vuonna hieman pienemmän mutta sitäkin mielenkiintoisemman piensisustus- ja arkitarviketarjonnan. Uusia yrityksiä ja näytteilleasettajia oli muutamia, joista haluan nostaa esille mm. kierrätysmateriaaleja tuotevalmistuksessa hyödyntävän LOISTE livingin sekä Kouvolalaisen LITTLEBIT DESIGNin. 

LOISTE LIVING

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Loist

LOISTE livingin tuotevalikoima koostuu ekologisesti, eettisesti ja vastuullisesti valmistetuista sisustus- ja lifestyletuotteista, joiden raaka-aineina on käytetty mm. uusiopaperia. Paperista valmistetut pyöreät OOHH-ruukut aiheuttivat melkoisen hypetyksen LOISTE livingin messupisteellä, sillä niiden sisäpuoli on pinnoitettu kumilla ja näin ollen ruukut kestävät kastelua. Myös seinähyllyllä olevat betonin näköiset ruukut ja maljakot ovat samasta materiaalista tehtyjä - rapatun näköisestä betonipinnastaan huolimatta ne ovat äärettömän kevyet. Messupiste löytyy Habitare Decor -osastolta 3D29.


LITTLEBIT DESIGN

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Littl

LITTLEBIT DESIGN:n tuotteet syntyvät Kuusankosken Taideruukissa suurella sydämellä ja räväkällä rohkeudella. Yrittäjä Annin motto "Ole sitä mitä olet" välittyy kaikista tuotteista, niin koruista, korutelineistä kuin heijastimistakin. Anni haluaa tuotteidensa avulla kannustaa ja rohkaista ihmisiä olemaan aidosti omanlaisiaan ja antamaan piutpaut sievistelylle, täydellisyydelle ja sen tavoittelulle. :) On ihanaa olla vähän vinksallaan ja minuun suurimman vaikutuksen teki #screw perfection -kirjailtu rannekoru sekä heijastin. Tätä messupistettä ei missään nimessä kannata jättää väliin, joten käykäähän kaikki pirskahtelemassa Annin pisteellä ja antakaa persoonallisuutenne kukoistaa! :) Voimasanoilla varustettu heijastin on loistava joululahjaidea ihmiselle jolla tuppaa olemaan jo vähän kaikkea. LITTLEBIT DESING Habitare Decor -osastolla 3E26.


LAPUAN KANKURIT

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Lapua

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Lapua

Lapuan Kankureiden messupiste esittelee tuotevalikoiman erittäin kattavasti. Pörröistä ja pehmeää, metsäistä tunnelmaa sekä kauniita sävyjä - vain luonnollisia laadukkaita materiaaleja, joista riittää iloa koko perheelle. Oma huomioni kiinnittyi tuohon pöydällä olevaan vihreään torkkupeittoon, joka on juuri sitä "oikeaa viherkasvi-vihreää" mitä olen etsiskellytkin. Torkkupeitto jäi vielä harkintaan... mutta eikö olisikin ihana tuollainen värikäs viltti olohuoneen valkoisella sohvalla!?!. :) Lapuan Kankurit osastolla 6C111.


MARIMEKKO

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marim

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marim

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marim

Marimekko on klassikko, joka pitää messuilla aina päästä näkemään ja kokemaan. Messupisteellä oli vierailuni aikaan menossa toimittajien kuvaus- ja haastattelusessio, jonka vuoksi oma kuvamateriaalini jäi heikonlaiseksi. Messupiste huokui menneisyyden havinaa ja värimaailma oli seesteinen ja kotoisa. Marimekkoa löytyy peräti kolmelta osastolta - 6A111, 6C111 ja tekstiilipiste osastolla 6A109


THE BLOCK  - TALENTSHOP SHOWROOM

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Kaksi

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Sanel

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Sanel

Omakotivalkoinen_Habitare_08092016_Marju

The Block Talentshop mini-showroomeissa nuoret muotoilijat esittelevät omaa tuotantoaan. Tänä vuonna mukana on viisi eri muotoilijaa ja yksi työpari, joista henkilökohtaisia suosikkejani ovat Sanelma Hihnala, Kaksikko-nimen alla toimivat Salla Luhtasela ja Wesley Walters sekä Marjukka Takala. Upeita innovaatioita ja persoonallisia kierrätyshenkisiä keksintöjä. Nuoret muotoilijat ovat Suomen tulevaisuus! ♥︎ The Block osastolta löytyy Talentshopin lisäksi myös Protoshop, joka esittelee 14 täysin uudenlaista kodin tuoteideaa. The Block löytyy ahead!-designalueen yhteydestä.

Eilisen Habitare 2016 Top 5 Inspiroivimmat messupisteet -postaukseni löydät TÄÄLTÄ!

Aurinkoista torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Habitare)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg