Normann Copenhagenin Still -maljakko sai teiltä lukijoilta paljon tykkäyksiä kauniin valkoisen ulkomuotonsa osalta. Still on konepestävyytensä ansiosta erittäin helppohoitoinen, mikä sai myös kiitosta ja herätti monen mielenkiinnon - maljakoiden pesu käsin on tympeää hommaa ja aniharvoin tulee vastaan näin kompakteja kaunottaria, jotka luvan kanssa saa laittaa astianpesukoneeseen puhdistumaan. :) Kiitokset vielä kaikille maljakkoarvontaan osallistuneille! Random.org -arvontakoneen avustuksella voittajaksi valikoitui nimimerkillä Wilhelmiina kommenttia jättänyt lukija!

Omakotivalkoinen_20092016_7841_2.jpgNa%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-09-20%20ko

Onnea Wilhelmiinalle! Otathan minuun pikimmiten yhteyttä osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saadaan sinulle maljakko matkaan! :) Mikäli voittaja ei ilmottaudu ensi maanantaihin 26.9. mennessä, arvon maljakon uudestaan osallistujien kesken.

Illemmalla tulossa postausta korujen säilytyksestä... Aurinkoista tiistaita kaikille! :)

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Room21)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg