Toteutamme yhdessä Room21 -sisustusverkkokaupan kanssa syyskampanjan, jossa esittelen teille tämän hetken suosikkituotteitani. Viikonlopun kunniaksi oli saatava perjantaipuska ja postaussarja alkaakin Normann Copenhagenin kauniin Still -maljakon esittelyllä. Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa tälläinen kaunotar itselleen, postauksen lopussa osallistumisohjeet! :)

Omakotivalkoinen_16092016_7841_2.jpg

Omakotivalkoinen_16092016_7847.jpg

Omakotivalkoinen_16092016_7851.jpg

Kukat tuovat suurta iloa... erityisesti siivouspäivän päätteeksi. Se hetki kun istut hyvän juoman tai herkun kanssa alas sohvalle nauttimaan siivousurakan hedelmistä siistiä kotia ihastellen on mielihyvämittarissa niin korkealla, että harva yhtä arkinen asia ylettää samoihin sfääreihin. :) Kaunis kimppu tarvitsee parikseen tietysti kauniin maljakon ja Normann Copenhagenin Still -vaasi sopii tarkoitukseen täydellisesti. Kaunis puhtaanvalkoinen maljakko on suupuhallettua lasia, joten jokainen kappale on ainutlaatuinen ja saattaa sisältää lasin sisään jääneitä pieniä ilmakuplia. Syy miksi halusin nostaa esiin juurikin Still -vaasin, piilee sen huoltamisessa - sen voi pestä nimittään tiskikoneessa. :)

Omakotivalkoinen_16092016_7848.jpg

Omakotivalkoinen_16092016_7846.jpg

Omakotivalkoinen_16092016_7838.jpg

Kaunis S-kokoinen Still -maljakko on korkeudeltaan 19cm ja leveydeltään 16cm. Painoa löytyy lähes kilon verran ja ulkoista tyylikkyyttä mittaamattoman paljon. Herkän lasin ja jykevän muotokielen keskinäinen kontrasti tekevät maljakosta mielenkiintoisen ja erilaisen. Puhtaanvalkoinen konepesunkestävä maljakko sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin, tunnelmiin, arkeen ja juhlaan, ja nyt yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa tälläinen ikiomaksi! :)

Arvontaan voit osallistua jättämällä postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 18.9.2016 klo 23:59 asti! 

Kivaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Room21)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg