Room21 tuotesuosikit -postaussarjan kolmannessa osassa esittelen teille Alessin Birillo -vanulappukotelon, joka kaikessa arkipäiväisyydessään on yksi tämän vuoden nerokkaimmista löydöistäni. Kylpyhuonetarvikeita  ja -tuotesarjoja on jos jonkinlaisia, vanulappujenkin säilytykseen soveltuvia purkkeja ja purnukoita putkahtelee vastaan tuon tuosta. Alessin liukuvalla kannella varustettu tuubi on kuitenkin mielenkiintoisin markkinoilla oleva säilytysväline ja täydellinen lisä kylpyhuoneeseen...

Omakotivalkoinen_25092016_7936_3.jpgAlessi_birillo-cotton-pad-dispenser.jpgOmakotivalkoinen_25092016_7938.jpg

Kuuluisan italialaisen arkkitehdin ja muotoilijan Piero Lissonin suunnittelema säilytystuubi on valmistettu valkoisesta akryylimuovista (PMMA -muovi) ja nerokkaan kevyesti liukuvan kannen ansiosta vanulaput ovat yhdenkin käden ulottuvilla. Tyylikästä tuubia on ilo katsella ja kätevä käyttää, ja sen myötä saan sanoa hyvästit rumille vanulappupakkauksille. :)

Omakotivalkoinen_25092016_7943_2.jpg

Omakotivalkoinen_25092016_7948_2.jpg

Aivan mahtava keksintö ja tuote, kuten ovat muutkin Alessin Birillo -kylpyhuonesarjan osat, esim tämä saippuapumppupullo. Valkoisen lisäksi sarjaa on saatavana myös harmaana. 

Tämä kylpyhuoneeseen liittyvä tuote-esittely alustaakin hyvin huomisen postausaihetta, joka koskee mm. kylppärin remppaprojektia ja tulevia muutoksia. Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen!

Ps. Vielä ehditte osallistumaan Men at Work Helsinki -pannunalustan arvontaan TÄÄLLÄ, osallistumisaikaa klo 23.59 asti!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Room21)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg