Pienten tyttöjen pienille tärkeille käyttötavaroille on yllättävän vaikea löytää järkeviä säilytysrasioita. Perinteisiä läpinäkyviä muovilaatikoita ja -koreja on jos jonkinlaisia, mutta pinottavia kannellisia joutuu metsästämään ihan kunnolla. :) Tilpehöörikauppa Tigerista ostin jo jokin aika sitten läpinäkyviä muovilokerikoita, joihin pinnit sai kivalla tavalla järjestettyä. Nyt myös pompuloille on omanlaisensa säilytyssysteemi... Tigerin löytö sekin. :)

Omakotivalkoinen_14092016_7792_2.jpg

Omakotivalkoinen_14092016_671627.jpg

Purkalle ja karkille tarkoitettu irtokarkkilaatikostopakkaus sisältää päällekkäin pinottavat lokeroparit, joista voi kasata niin suuren lokerikkokokonaisuuden kuin on tarpeen. Tytöllä on ponnareita kaikissa sateenkaaren väreissä ja nyt hänen on helppo etsiä hyppysiinsä juuri se ponnari, jonka haluaa hiuksiinsa laittaa. Myös harvemmin käytettävät isokokoiset koristeelliset pinnit ovat viimein saaneet järkevän säilytyspaikan, aakkosmukiin sullomisen sijaan. :)

Omakotivalkoinen_14092016_7796_2.jpg

Omakotivalkoinen_14092016_7789_2.jpg

Omakotivalkoinen_14092016_7788_2.jpg

Olisi mielenkiintoista kuulla millaisia pinni-ponnari -säilytysratkaisuja teiltä löytyy... miten olette saaneet ratkaistua helposti hukkatielle joutuvien pikkutarvikkeiden säilytyksen? Onko niillä jokin oma "tukikohta" jonne ne sujautetaan päivän päätteeksi? Onko lapsilla ja aikuisilla omansa ja jos on, missä säilytätte aikuisten hiushärpäkkeitä? Omat ponnarini (joita vain muutama) asuvat pienen pinnirasian kanssa kylpyhuoneen laatikostossa hiusharjan vieressä, mutta usein joudun lainaamaan tytön ponnareita, koska omani ovat joutuneet juurikin sinne hukka-nimiseen paikkaan... kuten pyykkikoriin paidan mukana.  :)

Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg