Tapio Anttila Collectionin tekstiilimallisto kasvoi kuudella uudella SKISSI -sisustustyynyllä, jotka lanseerattiin Habitare-messujen yhteydessä. Tyynyissä esiintyvät kuosit ovat syntyneet Tapio Anttilan suunnittelemien tuotteiden luonnospiirustuksista eli skisseistä, joista malliston nimikin kertoo. Kotimaisen Lennolin valmistamien SKISSI-tyynyjen värimaailma kuvastaa lyijykynäpiirrosten ja sinikopioiden sävyjä - mustaa, harmaata, valkoista sekä pehmeää sinistä. Sain valikoida tyynykokoelmasta itselleni ikioman kappaleen ja päädyin tähän LINK-hyllystön mallinnuskuosiin, joka olohuoneessa divaanilla nyt minua ilostuttaa . :)

Omakotivalkoinen_09092016_7415_2.jpg

Omakotivalkoinen_09092016_7399_2.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-09-09%20ko

Uusi tyynymallisto pitää sisällään kaksi väriä ja kolme erilaista skissikuviointia - Mixrackin, Marsin ja Linkin. Tapio Anttila Collectionin tuotteet löytyvät Vepsäläisen valikoimasta ja nämä Lennolin valmistamat tyynyt ilmestyvät myyntiin syksyn aikana. 

Omakotivalkoinen_TapioAnttilaCollection_Omakotivalkoinen_TapioAnttilaCollection_Omakotivalkoinen_TapioAnttilaCollection_

Omakotivalkoinen_09092016_7403_2.jpg

Aurinkoista perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: tapioanttilacollection.fi, tuote saatu lahjaksi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg