Garderoobini kasvoi House of Brandonilta saamillani Timberland -saappailla, joilla kelpaa talvella tallustella loskaisessakin säässä. Kumipohjaisten klassikkokenkien 100% vedenpitävyys ja lämmin sisävuori takaavat lämpimänä ja kuivana pysyvät varpaat säässä kuin säässä - enkä malta odottaa että pääsen loppuvuodesta testaamaan näitä Suomen haastavissa sääolosuhteissa. Ensituntuma Timberlandin kenkiin oli erittäin positiivinen, nahkainen varsi on pehmeä ja kengän leveähkö lesti äärimmäisen mukava omassa jalassani. Lisäplussaa Timberland 6 inch Premium White Boot -kenkämallille annan upeasta vaalean nudesta sävystä, joka piristää muutoin mustaa asukokonaisuutta. ♥

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Timberlandin vedenkestäviä nahkakenkiä on valmistettu lähes 100 vuotta ja ne pitävät ansaitusti ykköspaikkaa laadukkaiden ulkoilukenkien kategoriassa. Kengän pehmeä takareuna mukailee jalan liikettä kivisessä maastossa kiipeillessä, kantapään kohdalla olevan kovemman alaosan tukiessa nilkan asentoa. Kumipohja on erittäin pitävä myös liukkailla säillä ja pehmentää joustavuutensa ansiosta askellusta. Vaalea nahka on käsitelty likaa hylkiväksi, eikä ollut moksiskaan rantakivillä kompuroimisestani - ei jäljen jälkeä vaikka askel välillä lipesi ja kenkä kopsahteli terävien kivien reunaan. :)

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Omakotivalkoinen_Timberland_HOB_12092016

Timberlandin 6 inch Premium Boot -saappaita löytyy neljässä eri värissä - Yellow, White (nude), Black ja Rustic Brown. Itse pähkäilin mustien ja vaaleiden välillä, päätyen lopulta tuohon vaaleaan malliin. Varren sisään sujautettu musta pillifarkkujen lahje saa asukokonaisuuden näyttämään rennolta ja sopivan nuorekkaalta. Olen todella tyytyväinen valintaani ja suosittelen kyseisiä talvijalkineita lämpimästi kaikille, jotka vaativat talvikengältä kestävyyttä, mukavuutta ja hyvännäköisyyttä! ♥

Timberlandit suoraan House of Brandonilta, toimitus vain parissa arkipäivässä!

www.houseofbrandon.com/timberland

Aurinkoista uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg