Hampaiden valkaisusta on kulunut nyt reipas vuosi, ja kuten arvatakin saattoi, ei valkaisutulos ole kahvi- ja teeaddiktilla pysyvä. Hampaat alkoivat tummumaan melko nopeasti vaaleutta ylläpitävän hammastahnan käytöstä huolimatta ja elokuun alussa tilanne oli aikalailla sama kuin ennen toukokuista (2015) valkaisuoperaatiota. Jotta hymy sädehtisi hieman kauniimmin, päädyin Pepsodenttini loputtua kokeilemaan Youtuelin karbamidiperoksidia sisältävää valkaisevaa hammastahnaa, jonka sanotaan vaalentavan tummuneiden pinttymien lisäksi myös hammasluuta. Skeptisenä kokeilijana en asettanut toiveita mainospuheista huolimatta kovinkaan korkealle, mutta toiveikkaan mahdollisuuden halusin tahnalle antaa... ja hyvä niin, sillä tahna osoittautui erinomaiseksi tuotteeksi jo viikon säännöllisen käytön jälkeen. :)

Omakotivalkoinen_01092016_7132.jpg

Yotuelin vaahtoamaton ja hellävarainen valkaisutahna maistuu suussa kirpeältä ja tuntuu jännältä. Patentoidun koostumuksensa ansiosta tahna on hellävarainen hampaille - sen vaalentava vaikutus ei perustu hampaita kuluttavaan hankaukseen vaan karbamidiperoksidiin, joka vapauttaa aktiivista happea aikaansaaden nopeita valkaisutuloksia myös hammasluussa. Miedosti mintulta maistuva WinterGreen -makuvaihtoehto tekee suusta raikkaan polttelematta suun limakalvoja ja saamatta aikaan niiskutusta ja kyyneliä, kuten useat muut valkaisevat voimakkaan makuiset tahnat. 

Omakotivalkoinen_01092016_7135.jpg

Hammastahna sopii myös herkistä suun limakalvoista ja aftoista kärsiville, sillä se ei sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia. Vaahtoamaton koostumus on parempi valinta myös hammasvälien tehokkaassa puhdistuksessa. Fluori, ksylitoli, kalsium ja fosfaatit vahvistavat hammaskiillettä ja kaliumfluoridi vähentää hampaiden vihlontaa, josta itse kausittain kärsin. Jo viikon käytön jälkeen hampaat olivat asteen vaaleammat ja suu terveemmän tuntuinen, kuuma kahvi ja kylmä jäätelö yhdessä nautittuna ei enää saanut aikaan kauheaa vihlaisua kulmahampaiden tietämillä. 

Omakotivalkoinen_01092016_7127.jpg

Nyt kaksi viikkoa myöhemmin hampaissa on selkeästi valkoisempi vivahde, varovasti uskallan arvioida kahden asteen vaalennustulosta. Hammasluuni on luonnostaan kellertävä, joten sinisävyisestä säkenöivästä Hollywood-hymystä en edes haaveile. Minulle riittää että hampaat ovat puhtaat sekä hyvin hoidetut ja hymy hieman kirkkaampi. Tämän kokemukseni myötä olen tainnut löytää luottotuotteeni hampaiden päivittäiseen hoitamiseen ja suosittelen muitakin rohkeasti kokeilemaan tätä Youtuelin valkaisevaa hammastahnaa. :) Jos sinulla on hammasraudat, suosittelen että varmistat tahnan soveltuvuuden hammaslääkäriltäsi ennen kokeilemista. Huomioithan myös, että tahna vaalentaa vain orgaanista hammasta, ei posliini-, muovi-, tai keramiikkapaikkoja / -hampaita. 

Yotuelin tuotteet löydät Stockmannilta, Sokokselta ja Emotion-myymälöistä, sekä useista apteekkituotteita myyvistä verkkokaupoista. 

Mukavaa torstaita ja syyskuun ensimmäistä päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg