Oijoi miten ihanasta auringonpaisteesta saadaankaan tänään nauttia. ♥ Luonnon ikioma kirkasvalohoito on paras mielen virkistäjä ja antaa hyvää buustia uuden viikon käynnistämiseen. En ole ikinä ollut maanantai-ihminen, mutta tänään on kyllä erikoisen poikkeuksellisen hyvä startti ollut päivään - mieli on iloisen pirteä ja olo energinen, veikkaan että kotikonttorissa saadaan tänään paljon aikaan, mikä helpottaa mukavasti loppuviikon työtaakkaa. :)

Omakotivalkoinen_05092016_7201.jpg

Omakotivalkoinen_05092016_7206.jpg

Omakotivalkoinen_05092016_7208_2.jpg

Kävin ostamassa aamulla tytön eskarireissun yhteydessä kimpun ruusuja ja pienen pullon Bonaquan Villivadelmaa - pieni pinkki piristysruiske kruunaa päivän! :)

Aurinkoista ja energistä uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg