Toukokuussa ostamani Rainsin sateenkestävä reppu on ollut ahkerassa käytössä lähes päivittäin ja todistanut pätevyytensä kaikenlaisten tavaroiden kanssa. Repussa kulkee niin treenivaatteet kuin kauppaostoksetkin, parhaimmillaan se on kuitenkin tietokoneen ja kameran kuljettamisessa, tärkeimmät tarvikkeet kun pysyvät aina kuivana ja turvassa sateelta ja sääilmiöiltä. :)

Omakotivalkoinen_04092016_8178_3.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8172_3.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8176_2.jpg

Tyylikkään musta ja muodoltaan kulmikas reppu sopii asuun kuin asuun - myös siistimpään asukokonaisuuteen trenssin, villakangastakin tai korkkareiden kanssa yhdistettynä. Rakastan repun kumimaista mattaista pintaa, johon sadepisarat jäävät helmeilemään. Kauempaa katsottuna reppu näyttää aivan nahkaiselta ja vasta lähietäisyydeltä huomaa materiaalin olevan polyuretaania. Repun sisälmys se vasta rakastamisen arvoinen onkin - tietokoneelle sekä pienelle tavaralle on omat taskunsa, jonka lisäksi repun takakappale on pehmustettu eivätkä tavarat eivät pääse painamaan ikävästi selkää (esim treenikengät). 

Omakotivalkoinen_04092016_8182_2.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8171_2.jpg

Tänään on tuulisen kolea keli ja harkitsin pistäväni trenssin jo talvilomalle, mutta sinnikkäästi vedin sen vielä viimeisen kerran päälleni. Kaulassa oli sentään huivi tuulensuojana, mutta vilu tuli silti. :) Jalassa Zaran mustat pillifarkut ja Tiger of Swedenin Vivi -korkkarit, jotka kapeasta kärjestään huolimatta ovat todella mukavat jalassa. 

Omakotivalkoinen_04092016_8170_2.jpg

RainsBagPack_7.jpg

Omakotivalkoinen_04092016_8168_2.jpg

Reppu on kestänyt todella hyvin vaativaa käyttöä ja painavia ruokakuormiakin. Repun pinta sekä kaikki saumat ovat täysin ehjiä ja ainut kulumisesta kertova merkki on avaamisesta ja sulkemisesta johtuvat naarmut metallisessa soljessa. Reppu on pelastanut monta tilannetta, yksi niistä on Habitare-messuilla vietetty 23 000 askeleen päivä kameroineen ja kantamuksineen, josta ei seurannutkaan selkäsärkyä kuten aina aikaisemmin. :) Kaikkia selkäongelmia reppu ei poista, mutta on auttanut selän kanssa todella paljon ja parantanut selvästi ryhtiä.

Omakotivalkoinen_04092016_8192_3.jpg

Syksy, sade ja suuret kantamukset... Hyvä sateenkestävä reppu pelastaa! :) Rainsin reput löydät mm. Stockmannilta, mustan lisäksi saatavana myös harmaana.

Mukavaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg