Nyt on luvassa jotakin huikean hienoa! :) Pääsin ensimmäisten joukossa tutustumaan marraskuussa lanseerattavaan Geneva Touring/S -laitteeseen, joka toistaa musiikin langattomasti missä ja milloin vain. Täysin johdoton muhkea ääninen Geneva Touring/S sopii kodin kaikkiin tiloihin ja on esteettisestikin erittäin kaunista katseltavaa. Yhdellä onnekkaalla onkin nyt mahdollisuus voittaa tälläinen itselleen, osallistumisohjeet postauksen lopussa! :)

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Musiikki on minulle elämän eliksiiriä, joka tekee arjesta mukavampaa. Aamu käynnistyy vauhdikkaammin kun taustalla soi iloiset ja energiset sävelet, illalla vuorostaan on rauhoittumisen aika ja tunnelmallinen musiikki auttaa minua rentoutumaan. Siivouskin sujuu sutjakammin hyvän musiikin tahdissa, puhumattakaan juoksulenkistä tai kotijumpasta... Mitä tahansa teenkään, soi musiikki yleensä aina taustalla. :) Viikon testaamisen jäljiltä olen todennut Geneva Touring/S:n olevan kerrassaan uskomaton vempain - Bluetooth-yhteydellä toimivasta kompaktin kokoisesta laitteesta lähtee kokoonsa nähden mielettömän hyvä ääni, ilman rätinää tai diskantin aiheuttamaa sähinää. Melkein tekisi nyt mieli korvata isompi Genevani tällä uudella Touringilla... ♥

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Genevan Touring/S on täydellinen matkakumppani, se kulkee kätevästi mukana menossa niin kotona kuin ulkonakin, ja syksyn pihatalkootkin sujunevat kuin tanssien. Langattoman laitteen 20 tunnin akunkesto takaa sen, että Touring/S ei ole ensimmäinen joka hyytyy illan hämärtyessä. :)

Helppokäyttöinen laite tekee kaiken puolestasi, muuta ei tarvitse kuin valita miten musiikkisi haluat kuunnella - radiosta, tietokoneelta, puhelimesta vai tabletilta. Linjasisääntulon ansiosta voit lisäksi liittää Touring/S:n muihin laitteisiisi, sellaisiin joista ei bluetoothia löydy.

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Geneva Touring/S on ulkoisilta ominaisuuksiltaan vähintäänkin yhtä pätevä kuin sisällöltään. Nahka ja harjattu alumiini ovat upea pari ja tuovat mieleen vanhanajan Leica -kamerat. Laitetta on saatavana kolmessa värissä - mustana, punaisena ja konjakinruskeana. Lisätietoa upouudesta Geneva Touring/S -laitteesta löydät kätevimmin Geneva Lab Suomen Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ sekä Instagramista nimellä @genevalabsuomi. Luvassa on teasereita ja kaikenlaista muuta kivaa, joten kannattaa jäädä seurailemaan mitä tuleman pitää! :)

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Oma värisuosikkini näistä kolmesta on ajattoman tyylikäs musta ja sellaisen arvonkin nyt teidän kesken! :) Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin persoonallisella nimimerkillä varustetun vapaamuotoisen tervehdyksesi. Osallistumisaikaa on perjantaihin 21.10.2016 klo 23.59 asti. 

Kivaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: TA-Distribution / Geneva)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg