Tarvitsin jotakin tekemistä ja päätin räpsäistä äkkiä kuvan tytön huoneen nurkkauksesta. Sänky oli ennen raitaseinällä mutta käänsin sen jokunen viikko sitten ikkunaseinän suuntaisesti. Seinähyllyt toimivat nyt yöpöydän korvikkeena ja univalo on helppo sammuttaa roikkuvasta johdosta. Lampun johto on kiinni String-hyllyssä nippusiteillä, joten se ei lennähdä alas vaikka johtoa rempoisi. Tälläiset turvallisuuteen liittyvät asiat tulee olla aina ykkösenä kun sisustusjuttuja lastenhuoneessa mietitään ja tehdään.

Omakotivalkoinen_11102016_8285_4.jpg

Omakotivalkoinen_11102016_8286_3_4.jpg

Uusi Pilvi -päiväpeittokin tytön sängylle on muuttanut... ja hyvin sopii myös lastenhuoneeseen, vaikka onkin valkoinen.

Mukavaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg