Tämän postauksen julkaisuhetkellä olen siskoni kanssa matkalla kohti Tallinnaa ja hemmottelun täyteistä minilomaa. Matkalaukku on pakattu kevyesti, kuten aina - pari arkista vaatekertaa ja illalliselle sopiva siistimpi asukokonaisuus jättävät laukkuun tilaa tuliaisillekin. :)

Omakotivalkoinen_29102016_8489_8.jpg

Mustavalkoraidallinen mekko on uusin vaateostokseni, jonka tein jokunen aika sitten H&M:ltä. Se toimii arkivaatteena ja tuo kivaa vaihtelua normaaliin yksiväriseen yläpääosastooni. :) Jalassa on pillifarkut ja Vagabondin nilkkurit, mitkäs muutkaan. :) Illan Show & Dinner -illalliselle sujautan päälleni mustan mukavan mekon, vähemmän mukavat sukkahousut sekä kivat kitten heel -korkkarit. :)

Omakotivalkoinen_29102016_8486_3.jpg

Omakotivalkoinen_29102016_8495_7.jpg

Suunnitelmissa olisi käydä siskon kanssa jonkinlaisessa kauneushoidossa, vaihtoehtoina on kosmetologin tekemä syväpuhdistus tai kampaamokeikka. Saa nähdä kumpi toteutuu vai toteutuuko kumpikaan. :) Tärkeintä minilomassamme hoitojen ja shoppailun sijaan on akkujen lataaminen ja arjesta irtaantuminen - sitä me molemmat tosissaan nyt kaivataan. ♥︎

Ihanaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg