Vihjailin teille eilen uudesta kalusteesta ja nyt paljastan kuva- ja videomateriaalin saattelemana millainen on tämä kodin uusin tulokas... Olohuoneeseen on muuttanut muodoltaan moderni Truebell Finlandin sähkötakka, jonka led-valot leimuavat lähes aidon oloisesti - tykkään, tykkään, tykkään! ♥

Omakotivalkoinen_26102016_8414_3.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_8412_2.jpg

Olen haaveillut oikeasta takasta vuosikaudet, mutta meidän kerrostalokotiin sellaisen teettäminen ei ole mahdollista yläpuolella olevan asunnon ja asuntojen erilaisen pohjan vuoksi - siinä missä meillä on seinä, on naapurilla avointa tilaa. Sähkötakkojen valikoima on onneksi kasvanut viimeisen parin vuoden aikana, mutta modernit suoralinjaiset ja koristeettomat mallit ovat edelleen kiven alla. Vaihtoehtoja etsiessäni päädyin kuvahaun kautta Hobbyhallin sivuille, mistä tämä Truebell Finlandin Milios -sähkötakka löytyi. Ja siinä se nyt sitten on, tuorein ostokseni, ikioma tunnelmapesä tuomaan valoa talven pimeyteen. ♥

HobbyHall_Sahkotakka_1.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_8423_2.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_76812678.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_8417_2.jpg

Musta virtajohto täytyy vielä maskeerata jollakin tavalla piiloon. Ajattelin ostaa valkoisen jatkojohdon, jemmata sen tuonne takkakalusteen sisään mustan virtajohdon kanssa ja teippikiinnitteisellä johtolistalla laittaa jatkojohdon kulkemaan lattialistaa pitkin pistorasiaan... toiselle puolelle takkaa, jotta johtolista on mahdollisimman huomaamaton. :)

LED-valolla toimiva takka on illan pimeydessä upea näky. Liekit ovat eläväiset ja hiillos hehkuu kuten se oikeastikin tekisi. Mukana on kaukosäädin, jolla voit valita lämmitystehon kahdesta eri vaihtoehdosta, itse en lämmitystä vielä kaipaa ja olenkin nauttinut pelkästä valoshowsta. Ainoat miinukset ovat palavan puun ritinän puuttuminen sekä tuoksuttomuus, aito oikea takka kun tuoksuu palaessaan ihanalta. ♥

Kuvasin teille lyhyen videon, jossa leimut leiskuvat ja hiillos sykähtelee:

Omakotivalkoinen_26102016_8421_2.jpg

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg