Iittalan verkkokauppa on saanut uuden ilmeen ja sen kunniaksi loppuviikon avajaisetuna saa -20% alennusta. Oli ostoslistallasi astiasarjan hankintaa, sisustusesineiden päivitystä, joululahjaostoksia tai Muumi-mukien keräilyä, saa kaikesta nyt mukavasti alennusta! :) Oma Iittala-suosikkini on Harri Koskisen suunnittelema Lantern-valaisin, hyvänä kakkosena tulee Essence -lasit sekä Iittala X Issey Miyake -malliston tumman- ja vaaleanharmaat servetit sekä vaaleanharmaa sisustustyyny. ♥︎

Omakotivalkoinen_14042016_8718.jpg

IITTALASTORE_20PROS_U8817.jpg

Avaisedun saat sunnuntaihin 30.10.2016 asti voimassa olevalla alennukseen oikeuttavalla koodilla WEB20. Käy tutustumassa uudistuneeseen verkkokauppaan ja talven uutuustuotteisiin täällä:

www.store.iittala.fi

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Iittala.fi. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg