Jääkristalli -valosarjasettien arvontaan osallistui ennätysmäärä teitä ihania lukijoitani ja moni kysyi kommenteissa mistä kyseisiä valosarjoja voisi löytää. Nämä minun ostamani 120-ledin kirkkaat valot löytyvät Saiturinpörssistä, rohmusin kuusi pakettia ja tyhjensin sen myötä yhden myymälän. :) Vastaavanlaisia valosarjoja on mm. Konstmidella, Airamilla ja Kotivalolla, joiden tuotteita myydään mm. Prismoissa, Bauhausissa, Citymarketeissa, Tokmannilla, K-Raudoissa, Kärkkäisellä jne. Tärkeintä on että valosarjan johto on väriltään kirkas (ns. läpinäkyvä), lamput kuumenemattomat LED:t ja se että valonauhalla on mittaa noin 12 metriä, jotta nauhasta saa neljä pystysuoraa valoviivaa verhoihin roikkumaan. :)

Omakotivalkoinen_29112016_9390.jpg

Omakotivalkoinen_29112016_9400_2.jpg

Arpaonni oli tällä kertaa myötämielinen Sanna de Vildelle ja Tolkienin rouvalle, jotka saavat kumpainenkin kaksi pakettia valoiloa. :) Ottaisitteko pikimmiten minuun yhteyttä (miia@omakotivalkoinen.fi), jotta saan valosarjasetit matkaan. :) Mikäli voittajista ei kuulu ensi maanantaihin 5.12. mennessä, arvon osallitujien joukosta uuden voittajan.

Kiitos vielä kaikille osallistujille ja onnea voittajille! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg