Jouluun on vielä monta viikkoa aikaa, mutta aion ottaa varaslähdön ja aloittaa jouluvalmistelut heti kun saan uusimman neuletyynyni valmiiksi. Joulu tuo isosti iloa hämärtyneiden päivien keskelle ja tänä vuonna meillä ei aikaisemmista puheistani huolimatta sittenkään himmailla. :) Meidän joulusta tulee tänä vuonna puna-valko-harmaa... ripauksella vihreää. 

Omakotivalkoinen_06112016_9029.jpg

Omakotivalkoinen_06112016_67623.jpg

Kulunut syksy on sisältänyt paljon surua ja isäni kuoleman jälkeen olen palannut miettimään ja muistelemaan omaa lapsuuttani ja lapsuuden jouluja. Osittain ehkä edellä mainituista syistä, tuntuvat perinteiset jouluvärit punainen ja harmaa tänä vuonna oikealta valinnalta. Niissä on jotakin lohduttavaa ja kutsuvaa, ja valkoiseen yhdistettynä tämä värikolmikko on myös rauhoittava. Puna-harmaan torkkupeiton alla on lupa hetken aikaa olla kuin pieni lapsi - herkkä ja hauras. ♥︎

Omakotivalkoinen_06112016_9027.jpg

Omakotivalkoinen_06112016_9036.jpg

Ostin K-Marketista Novitan punaista ja harmaata Pirta -akryylilankaa, jotka sopivat raitatyynyssä käyttämäni valkoisen Red Heart -langan kanssa hyvin yhteen. Pirta-langan harmaa sävy on täydellinen "joulun harmaa" - ei liian tumma tai vaalea, ei liian meleerattu muttei tylsän tasavärinenkään. Myös punaisen lankakerän sävyyn olen tyytyväinen, todella upea ja täyteläinen joulunpunainen. ♥︎ Tyynyyn tulee yhteensä seitsemän raitaa - kaksi punaista, kaksi harmaata ja kolme valkoista (molemmissa päädyissä sekä keskellä). 

Omakotivalkoinen_06112016_90347.jpg

Omakotivalkoinen_06112016_9037.jpg

Itse neulotun tyynyn lisäksi aion koristella kotia muutamalla muullakin puna-harmaalla jutulla. Ostoslistalle on kirjattu harmaa torkkupeitto, pari punaista / harmaata koristetyynynpäällistä (ellen ehdi itse neulomaan enempää), muutama väriteemaan sopiva kynttilä, jonkinlaiset jouluiset mukit / kupit minulle, miehelle ja tytölle sekä optio pienten ylläriostosten tekoon. Tänä jouluna sesonkitavaroita koskeva ostolakkoni joutaakin siis lomalle. :)

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Hemtex)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg