Miehen joululahjapostauksen vanavedessä paljastan teille pari tänään ostamaani lahjaa... Pikkuneidit tykkäävät tunnetusti kaikesta sievästä ja Glitterin myymälästä löysin 6-vuotiaalle tytölleni aivan ihania korulahjoja. Kimaltelevaa "timanttia" ja pinkkiä säihkettä löytyy mm. koira-kaulakorusta... ♥

Omakotivalkoinen_30112016_9413.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_94034.jpg

Glitterin pahviset korurasiat ja lahjapussit olivat itseasiassa se mikä pysäytti pikajuoksuni ja jymähdin heidän ikkunansa eteen myyntipöytää ihastelemaan. Lastenvalikoiman nähdessäni olinkin sitten jo sulaa vahaa ja tulin hamstranneeksi vähän liikaakin. :) Tytön paketeista paljastuu aattona kaulakoru, klipsi-kiinnitteinen korvakorusetti, pinnejä sekä puhelimen kuoret... ja pari tyttömäistä lahjaa tietysti myös 8- ja 10-vuotiaille serkkutytöille. :) 

Omakotivalkoinen_30112016_9404.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_9415.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_7812781.jpg

Omakotivalkoinen_30112016_9425.jpg

Tarttuipa mukaani myös Glitterin lapsille suunnattu 15€:n hintainen joulukalenteri, joka sisältää kaikenlaista kivaa pienille ja hieman isommillekin tytöille. Myyjä paljasti kalenteriluukuista kuoriutuvan mm. tarrakorviksia sekä erilaisia hiuskoristeita ja koruja. Tytöllä on ollut viime aikoina hankaluuksia nousta aamuisin ylös sängystä ja toivon että kalenteri antaisi hieman buustia päivän aloitukseen - olisi pakko herätä ajoissa, jotta ehtii avata Glitter-kalenterin ennen eskariin lähtöä. :)

Tytön joululahjatoiveet ovat olleet tänä vuonna todella maltillisia, ei ole toivottu omaa hevosta, linnaa tai lentokonettakaan. :) Lapsen kasvun ja kehityksen huomaa hyvin joulutoiveista - aikaisemmin joulupukin kirjeeseen kirjattiin pääasiassa leluja (ja mahdottomuuksia kuten se oma oikea lentokone :D), on tänä vuonna listalla vaatteita, pörröinen aamutakki, kimaltavat kengät (ballerinat), pinkki pyöreä matto, pussilakanasetti, minun neuloma raitatyyny pinkkivalkoisena Monster High -logolla koristeltuna, askartelutarvikkeita, emoji-tavaroita, uusi eskarireppu, jne. Suurin osa tytön toivelahjoista on jo paketoituna ja enää puuttuu oikeastaan tuo Monster High -logon kirjaileminen neuletyynyn reunaan, johon joudun pyytämään apua siskoltani. :)

Illemmalla tulossa tunnelmakuvia Artekin joulusta, siihen asti heipat! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg