Keittiön seinällä olleet ruukut ja hyllyt ovat poissa ja niiden tilalla on tyhjyys... siihen asti kunnes nettikaupasta tilaamani taidetarvikkeet saapuvat, aion nimittäin toteuttaa yhden haaveeni ja maalata itse 150x150cm kokoisen jättitaulun Winsor & Newtonin akryyliväreillä. Erikoisuus tässä asiassa on se että taulustani ei ole tällä kertaa tulossa mustavalkoista vaan hyvinkin värikäs - keltaista, vihreää, sinistä ja punaistakin tullaan näkemään meidän kotona. :)

omakotivalkoinen_13112016_9079_2.jpgOmakotivalkoinen_13112016_78128.jpg

En löytänyt valmista 150x150cm kokoista pinkopohjaa mistään joten teen sellaisen itse. Materiaalit siihen löytyi taidetarvikkeet.org -verkkokaupasta ja Matkahuollon Bussipakettina toimitettavan välineistön saapumissaika on kuun lopulla. Pääsen hyvään maalausvauhtiin jo ennen joulua ja joululomalla saan viimeisteltyä taideteokseni. Olen hahmotellut abstraktia tauluani puuväreillä jo valmiiksi paperille, mutta lopputulos syntyy vapaalla kädellä ja villillä luovuudella. Olen nimennyt teokseni jo ennakkoon terapiatauluksi ja toivon että sisäinen taiteilijani on tarpeeksi rohkea siirtämään tunteeni suoraan teokseen. Saa nähdä minkähänlainen sekametelisoppa siitä syntyykään. :)

WinsorNewton_acrylic_Colorchart_7267128.

Omakotivalkoinen_13112016_9076.jpg

Omakotivalkoinen_13112016_9072.jpg

Ihanaa isänpäivän jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg