Dyson on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen Supersonic-hiustenkuivaimen, joka on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Perinteisiä hiustenkuivaimia huomattavasti kevyempi Supersonic on lähes äänetön, höydyntäen ihmiskorvalle kuulumatonta taajuutta. Dysonin digitaalinen V9-moottori tekee suoritustehosta jopa kahdeksan kertaa nopeamman kuin mihin markkinoiden muut hiustenkuivaimet pystyvät. Älykäs automaattinen lämpömittaus ja -säätely suojaa hiuksia vaurioilta, kiillottaen käkkäräisemmänkin hiuslaadun. Hiustenkuivainta jokaisen pesukerran jälkeen tarvitsevana pistin tämän heti ostoslistalleni. :)

dyson-supersonic_christmaswish.jpg

dyson.jpg

En pidä kosteista hiuksista, enkä varsinkaan niiden kylmyydestä niskaa vasten, ja näin talviaikaan haluan aina kuivata hiukset föönillä heti pesun jälkeen. Hiuslaatuni on jäntevä ja sileä luonnostaan, joten pelkkä puhallus ilman muotoilua riittää minulle. Minulla on kolme kriteeriä hiustenkuivaimen ominaisuuksille, jotka eivät ole vielä kertaakaan yhdistyneet samassa laitteessa - nopeus, keveys ja hiljaisuus.

Remingtonin föönejä olen omistanut kaksi, kumpikin oli tehokas mutta isokokoisina niiden paino oli raskas ranteen kannatella ja niiden ääni kuin tehosekoittimella... iltaisin ei äänen vuoksi viitsinyt alkaa hiuksia kuivailemaan. :) Braunin kuivaimia olen omistanut myös kaksi, isomman ja matkakokoisen. Iso oli tehokas ja äänikin siedettävä mutta painoa oli aivan liikaa, fööniä piti jatkuvasti vaihdella kädestä toiseen. Matkakokoinen kuivain oli melko hiljainen mutta tehon ja säätöjen suhteen jäi toivomisen varaa. Olen hetken aikaa kuivaillut hiuksia myös Babylissin kuivaimella, samaa keskitasoa kuin aikaisemmatkin. Kampaajatöiden puolesta tuli käytettyä monen eri merkin ja mallin hiustenkuivaimia, kaikkia niitä yhdisti tehokkuus ja sen myötä iso koko ja suuri paino. Kokemusta onkin kertynyt jonkin verran, johon peilata uuden Dysonin ominaisuuksia...

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-11-16%20ke

sjsj.jpg

Dyson Supersonic kuivain on ensiluokkaisen hellä hiuksille: laite mittaa ilmavirran lämpötilan 20 kertaa sekunnissa, jotta hiukset eivät vaurioituisi kuumuudesta. Hellävaraisuudesta huolimatta nopeudesta ei tarvitse tinkiä - 1600 watin moottori tuottaa suurinopeuksisen ilmavirran, joka kuivaa hiukset ripeästi. Tehokas laite on lisäksi hiljainen, ja siinä on hyödynnetty värinää vähentävää tekniikkaa. 

Toisin kuin tavallisissa kuivaimissa, Supersonicin moottori on sijoitettu kädensijaan, mikä tekee kuivaimesta vakaan ja hallittavan. Muotoilua helpottamaan on suunniteltu myös silottava suukappale, joka ohjaa ilmavirran laajasti ja tasaisesti. Yksityiskohtaista muotoilua varten voit kiinnittää Supersoniciin muotoilutehon keskittimen. Keskitin suuntaa kuivauksen vain haluttuun suortuvaan sotkematta muita hiuksia. Diffuusorisuutin puolestaan hajottaa ilmavirran tasaisesti hiusten ympärille, mikä estää hiusten pörröttymisen. 

Suuttimet kiinnitetään kuivaimeen magneettisesti. Osien vaihtaminen sujuu näin ollen nopeasti ja vaivattomasti. Kolmen nopeusasetuksen ja neljän lämpötilavaihtoehdon avulla voi säätää laitteen kuivaamaan täsmälleen toivotulla tavalla. Kampaamopituinen 2,7 metrin johto antaa hiusmuotoiluun mukavasti liikkumavapautta. 


Watch-Our-Tokyo-launch-Desktop-BG.jpg

DysonSupersonic_VainStockmannilta.jpg

Dyson Supersonic -hiustenkuivainta on saatavana valkoisena ja pinkkinä. Pinkki on aika päheän näköinen, mutta valintani olisi silti perinteisempi valkoinen. Joululahjatoivelista jääkin tänä vuonna hyvin lyhyeksi... ja joulupukin virallisena apulaistonttuna aion paketoida tälläisen itse itselleni kuusen alle odottelemaan. :) Edistyksellinen Dyson Supersonic -kuivain on myynnissä yksinoikeudella Stockmannilla, lisätietoa tuotesivuilta täältä:

www.stockmann.com/dyson/supersonic

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg