Tuoksukynttilöiden, viherkasvien ja kukkien lisäksi olen tunnetusti heikkona sisustustyynyihin, uusimpana tulokkaana Joulun valikoidut lahjavinkit -postauksessakin esiintynyt Balmuirin brodeerattu koristetyyny. ♥︎ Sileästä puuvillasta valmistetussa tyynyssä on romanttisia vivahteita, mutta oikeanlaisessa ympäristössä sen koristeellisen koukeroinen kuviointi tasapainottuu. Isolle sohvalle mahtuu onneksi monta tyynyä - ostettuja ja itse tehtyjä somasti rinta rinnan. :)

Omakotivalkoinen_12122016_96934.jpg

130315159_1.jpg

Omakotivalkoinen_12122016_9696.jpg

Sisälläni asuva pieni romantikko heräilee aina talvisin, johtuen ehkä kotisohvalla kynttilänvalossa vietetyistä illoista ja kymmenistä katsotuista romanttisista elokuvista (yksi parhaista on Holiday). Yritän pitää tämän puoleni sisustuksen osalta kuitenkin aisoissa, jotten uudestaan lankea samaan koristeelliseen ansaan kuin vuonna 2012. :) Yksi kauniin ylellinen Balmuir-tyyny kuitenkin mahtuu joukkoon vallan mainiosti ja rikkoo olohuoneen graafisia suoria linjoja ja kuvioita. :)

Omakotivalkoinen_12122016_9700.jpg

Nyt kelpaa pistää pötkölleen, painaa poski sileän tyynyn pintaan ja laittaa The Spirit of Christmas -elokuva pyörimään... kulhollinen suklaata kainalossa. :) 

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuva: Balmuir, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg