Olen syksystä asti etsinyt uutta torkkupeittoa / vilttiä, joka lämmittäisi sohvaperunaa pakkasen paukkuessa, ja sellainen on viimein löytänyt tiensä kotiin. :) Balmuir Lucca -huopa täytti kaikki kriteerini ja enemmänkin, sillä torkkupeittoa voi käyttää shaalin tapaan myös pukeutumisessa... ja päälleni se pääseekin jo heti huomenna kun suuntaan vieraaksi erään sisustuskaupan joulutapahtumaan.

Omakotivalkoinen_04122016_9505_2.jpg

Balmuir_Lucca_Black.jpg

Omakotivalkoinen_04122016_95076.jpg

Balmuirin pikimusta Lucca-huopa on kooltaan 130x170cm. Todella kevyt ja kauniisti laskeutuva alpakasta valmistettu Lucca tuntuu ihoa vasten pehmeämmältä kuin pumpuli, todellista ylellisyyttä sekä kodin sisustukseen että pukeutumiseen. ♥︎ 

Omakotivalkoinen_04122016_9494.jpg

Omakotivalkoinen_04122016_9506.jpg

Olen pyrkinyt panostamaan laatuun ja mahdollisimman ajattomiin sekä pitkäikäisiin tuotteisiin, ja Lucca täyttää jokaisen kriteerini. Katselin ja vertailin muitakin huopia ja rakastuin mm. Lapuan Kankureiden villaiseen vilttiin, Casa Stockmannin palmikkopeittoon, Finnmarin valikoimasta löytyvään vaaleanharmaaseen puuvillapeitteeseen, Hemtexin pörröiseen tekoturkishuopaan ja kotimaisen 1x2 -merkin graafiseen mustavalkoiseen vilttiin... Balmuirin Lucca oli kuitenkin ainut, jota voi käyttää myös vaatteena ja jonka kanssa ei mieleen noussut pienintäkään epäilystä pitkäikäisyydestä. :)

Omakotivalkoinen_04122016_167167.jpg

Suosikkikauppani Stockmann tarjosi jälleen sen mitä etsinkin. ♥︎ Stockmannin verkkosivujen uudistumisen myötä nettikaupan valikoima on kasvanut ja tuotetiedoista löytyy nyt myös myymäläkohtaiset saatavuustiedot. Joulun alla saadaan nauttia mm. maksuttomasta postitoimituksesta ja kanta-asiakkaille suunnatuista erikoiseduista - esimerkiksi TÄNÄÄN kantislaiset saavat 15% ALENNUSTA kaikista verkkokaupan tuotteista!  Hyödynnä etu ja hanki joulun lahjat nyt - itselle ja rakkaille! ♥︎

www.stockmann.com

Tunnelmallista 2. adventtia!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com / valmistajat. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg