Tänään on ollut kiva sää ja päivä vierähtikin mukavasti tytön kanssa ulkona temppuilupuistossa. Kotiin saapuminen meni auringonlaskun ja päivänvalon suhteen ihan viime minuuteille, mutta ehdin muutaman kuvan nappaamaan ennen pimeän tuloa. Tässäpä siis kuvamateriaalia rakkaasta Flos 265 -valaisimestani, jonka ansiosta en aio laittaa olohuoneeseen kattovalaisimia. ♥

Omakotivalkoinen_18122016_9799.jpg

Omakotivalkoinen_18122016_9805.jpg

Eilisillan sneak peek -postauksessani muutama lukija totesi valaisimen näyttävän hieman pieneltä ja kyseli samaan hengenvetoon onko valaisinta olemassa useampaa eri kokoa. Minun tietääkseni Flos 265 -valaisinta valmistetaan vain yhden kokoisena ja oman valaisimeni "pienuus" johtunee isosta seinäpinta-alasta ja alapuolella olevasta massiivisesta sohvasta. Flos-inspiraatiokuvia sisältävässä postauksessani kyseinen valaisin on monessa kuvassa yhtä hentoinen kuin omani ja kuvista huomaa hyvin, että mitä enemmän tilaa on ympärillä, sen kevytrakenteisemmalta ja sirommalta valaisin näyttää. Asiaan vaikuttaa myös valaisimen liikkuva varsi sekä 180° kääntösäteellä varustettu seinäkiinnike, jota kameran kuvakulman mukaisesti kääntämällä saa lisää syvyyttä valaisimen ulkomuotoon. Eri suunnista katsottuna valaisin on eri näköinen, toisinaan hyvinkin ulkoneva ja välillä lähes litteä - kuvakulmasta riippuen. :)

Omakotivalkoinen_18122016_9808.jpg

Omakotivalkoinen_18122016_9820.jpg

Paolo Rizzatton vuonna 1973 suunnittelema valaisin on valmistettu messingistä ja teräksestä, ja maalattu mattamustaksi. Valaisimen seinäkiinnike on korkeudeltaan 35cm ja pituudeltaan 85cm. Valaisimen varrella vasta kokoa onkin, 205cm pitkän varren ja seinäkiinnikkeen asentamiseen tarvitaan vähintään kaksi ihmistä, eikä ole haitaksi jos apuna on vielä kolmaskin veikkonen katsomassa että valaisin tulee kiinnitettyä oikealle kohdalle. :)

Omakotivalkoinen_18122016_9806.jpg

Keittiö on parhaillaan myllerryksen vallassa joulusiivouskalenterin kaappiputsauksen vuoksi. :) Purkkeja ja purnukoita kaapista ulos nostellessani huomasin että osa kuivaruoka-aineksista on mennyt vanhaksi. Vähän harmittaa heittää ruokaa roskikseen, mutta annan tämän unohduksen itselleni anteeksi. Loppuvuosi on ollut sen verran rankkaa aikaa ettei ole ihmekään että ruoka-aineksien päiväyksiä ei muista seurailla. Täytyy olla jatkossa tarkempi ja vähentää kuiva-aineksien kasaamista kaappeihin - pienemmälläkin varastolla pärjää, eikä tule turhaa hävikkiä. :)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg