Blogini Facebook-sivua seuraavat tietävätkin jo miksi meillä ei tänään olla juhlamielellä... Äitini pihalla oli viime yönä käynyt voroja, jotka olivat yrittäneet päästä ovestakin sisälle, siinä kuitenkaan onnistumatta. Oven lukko oli rikottu, polkupyörä viety ja piha sotkettu, voi että pistää vihaksi tuollainen toisen omaisuuteen ja yksityisalueelle kohdistuva rötöstely. :( Päivä onkin mennä viilettänyt äidin luona pihaa siivotessa, lukkoseppää odotellessa ja valvontajärjestelmää asentaessa, joten päivän ohjelma meni totaalisen uusiksi. Itsenäisyyspäivän pikkukinkkuakaan en ehtinyt uuniin laittamaan, joten arkipäivän murkinalla mennään. Pöydän antimilla ei todellakaan ole tänään väliä, tärkeintä on ettei mitään pahempaa sattunut, asiat on hoidossa ja jokainen on turvassa. ♥︎

Omakotivalkoinen_06122016_8304127.jpg

Ikävistä kuulumisistani huolimatta haluan toivottaa teille Hyvää Itsenäisyyspäivää!

♥︎ Muistetaan pitää toisistamme huolta! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg