Kodin kaunein kohta on tällä hetkellä olohuoneen sohvanurkkaus valoverhoineen. ♥ Pehmeä, lokoisa ja liiankin houkutteleva rötväilypaikka vetää puoleensa näin perjantain työrupeaman päätteeksi, vaikka kaikenlaista puuhaa olisi vielä tehtävänä ennen kuin voin oikaista jalat ja alkaa laiskottelemaan. :) Huomenna kaunis nurkkaus saakin uudenlaiseen lookin kun Flos-seinävalaisin pelmahtaa ulos pakkauksestaan ja kiinnittyy (miehen avustuksella) sohvan takana olevalle seinälle...

Omakotivalkoinen_16122016_9758.jpgOmakotivalkoinen_16122016_67162_3.jpgOmakotivalkoinen_16122016_9756_3.jpg

Saatan tirauttaa pienet onnenitkut kun pitkään ja hartaasti odotettu valaisin on viimein saatu paikoilleen. :) Tunnen selkäpiissäni asti että valaisin tulee tekemään olohuoneeseen ihmeitä, ei pelkästään extratarpeellisen lisävalon muodossa vaan myös sisustuksen osalta... Näillä eväillä siis huomiseen, tulkaahan kaikki katsomaan miltä Flos meidän kotona näyttää! :)

Ihanaa ja antoisaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg