Osalle rakkaista ja läheisistä on todella helppo löytää oikeanlainen joululahja, mutta joukkoon mahtuu aina muutama sellainen ihminen, joiden lahjan kanssa menee sormi totaalisesti suuhun. Tänä vuonna minulle harmaita haivenia aiheutti perheen miehet, joiden lahjatoiveet ovat tyyliä "eipä ole mitään erityistä, kaikki käy". :) Mukaman Mikko vinkkasi minulle heidän joululahjaopaastaan, joka löytää alle viidessä minuutissa sopivan määrän potentiaalisia lahjavaihtoehtoja erityisesti miehille - isälle, veljelle, enolle, sedälle ja sydänkäpyselle. Yhteistyön merkeissä testailin lahjaopasta ja heti tärppäsi, eikä mennyt edes viittä minuuttia... :)

Omakotivalkoinen_10122016_9654.jpg

Omakotivalkoinen_Mujjo_cloves.jpg

Lahjaoppaan suosituksien joukosta bongasin laadukkaat Mujjon kosketusnäyttöhanskat ja nämähän ovat suorastaan täydellinen joululahja kenelle tahansa älypuhelimen omistajalle. Tätä lahjaa en olisi omin aivoin keksinyt. :)

Mujjon etiopialaisesta lampaannahasta ja egyptiläisestä puuvillasta valmistetut hanskat ovat pehmeät, lämpimät ja kestävät. Nahassa käytetty nanoteknologia mahdollistaa koko käsineen käyttämisen kosketusnäytöllä samaan tapaan kuin paljaan käden. Koko hansikas on vuorattu käsiä hellivällä kašmirvillalla ja mattakäsitelty nahan pinta viimeistelee tyylikkyyden. Uskon lahjansaajan ilahtuvan ikihyviksi! ♥︎

Omakotivalkoinen_10122016_9658.jpg

Omakotivalkoinen_10122016_9664.jpg

Omakotivalkoinen_Mukamacom_joululahjaopa

Mukaman kätevästä joululahjaoppaasta löytyy neljä erilaista tyylivaihtoehtoa:

Minimalisti - ihminen, joka välttelee kaikkea turhaa ja panostaa laatuun

Matkustaja - hän joka on aina tien päällä, joskus työn ja toisinaan huvin merkeissä

Ulkoilija - reippailija, joka pilkkii, hiihtää, patikoi, suunnistaa, lenkkeilee, luistelee, vaeltaa tai muuten vaan nauttii raikaasta ulkoilmaelämästä

Klassinen - kutsun tätä isä-kategoriaksi. :) Ajattomia ja klassisia lahjoja tärkeälle ihmiselle jolla on jo kaikkea. ♥︎

Jos sinullakin on mennyt lahjojen kanssa sormi suuhun, käy kokeilemassa millaisia lahjaideoita Mukaman joululahjaopas sinulle tarjoilee. :) Oikean lahjan löytyessä voit hyödyntää alekoodia okvjoulu, jolla saat ilmaisen postitoimituksen aina 18.12.2016 asti. :) Helpota joulurumbaa ja klikkaa itsesi laadukkaiden lahjojen ääreen:

www.mukama.com/joululahjaopas

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Mukama.com)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg