Nomess Copenhagenin akryylimuovista valmistetut läpinäkyvät koru- ja säilytysrasiat ovat postauksieni välityksellä tulleet monille teille tutuiksi vuosien varrella. Kyseisissä rasioissa parasta on muovin täysin kirkas sävy, joka ei sinerrä, viherrä tai kellerrä kuten esimerkiksi Tigerin tai Palaset-merkin tuotteissa. Nyt hintavan Nomessin rinnalle on ilmestynyt uusi vaihtoehto, Glitterin edullinen korukaappi, joka ulkonäön ja näppituntuman perusteella vaikuttaisi olevan materiaaliltaan täysin identtinen Nomess Copenhagenin akryylituotteiden kanssa.

Omakotivalkoinen_19122016_9827.jpg

Omakotivalkoinen_19122016_9832.jpg

Ulosvedettävä sisäosa liukuu kevyesti kehikon sisällä ja sen saa tarvittaessa kokonaan ulos kuorestaan. Näin perimmäisiinkin koruihin pääsee hyvin käsiksi. Kaulakoruille tarkoitettu ylin ripustusorsi on hieman eri kohdassa kuin alempana olevat, jolloin kaulakorut eivät roiku tiellä tai sotkeennu muiden korujen kanssa. Kaula- ja rannekorujen lisäksi orsille voi ripustaa myös korvakoruja, yhdelle orrelle mahtuu kuusi paria. Glitterin korukaappi näyttää hyvältä ja mahdollistaa rakkaimpien korujen säilytyksen näkösällä, ilman että pöly pääsee niihin käsiksi. ♥

Omakotivalkoinen_19122016_9833.jpg

Omakotivalkoinen_19122016_9826.jpg

Omakotivalkoinen_19122016_9835_1.jpg

Tämän korukaapin ostin tytölle joululahjaksi, ja koska se on mielestäni loistava lahjaidea, halusin kirjoittaa siitä teille hetipiannyt. :) Glitterillä on myymälöitä laajasti ympäri Suomen, liikkeiden tarkat sijainnit ja osoitteet löydät Glitterin sivuilta TÄÄLTÄ. :)

Enää viisi päivää jouluun, ihanaa! :) 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg