Yhteistyössä House of Brandon

Loppuvuosi on mennyt terveellisen ruokavalion ja liikunnan suhteen ihan plörinäksi ja vaaka näyttää kuusi kiloa enemmän kuin elokuussa, jolloin viimeksi itseni punnitsin. Painolukuakin ikävämpi asia on tämän hetkinen olotila - vatsa kipuilee huonon ruokavalion ja epäsäännöllisen syömisen takia, olo on veltto, energiataso on tipahtanut lähelle nollaa ja liikunnan puute on saanut selkäsärkyni pahenemaan niin, etten aamuisin meinaa tuskieni kanssa päästä sängystä ylös. Uuden vuoden kunniaksi päräytän käyntiin liikuntapainotteisen dieetin, jossa otetaan hikeä pintaan ja siivotaan syömisistä kaikki epäterveellinen pois. Itsehillintäni on sen verran surkeassa jamassa ettei herkkujen vähentäminen enää auta, pakko tehdä täyskäännös kertalaakista, pistää namit kieltolistalle ja ottaa hyvät elämäntavat takaisin käyttöön. :)

Omakotivalkoinen_31122016_9940.jpg

Omakotivalkoinen_31122016_9990_2.jpg

Omakotivalkoinen_31122016_9949_2.jpg

Olen 158cm pituinen hukkapätkä ja normaali painoni huitelee 50-51kg välillä hormonitoiminnan kuukausivaiheista riippuen (ihanat naiseudenilot! :)). Tämän päivän aamupaino oli 57,1kg ja vaikka olen painoindexin mukaan edelleen (22,9) normaalipainoinen, en viihdy näin muhevassa ulkomuodossa saati siitä johtuvassa olotilassa. Kertynyt rasvakerros on asettunut melko tasaisesti kainaloista polviin, vanhoissa vaatteissa huomaa kuitenkin että yläreidet ja rintavarustus puristaa pahemmin kuin muut vartalon osat. Käsivarsissa näkyy velttoutta ja vyötäröllä löysää pömpötystä. Näistä haluan päästä eroon maaliskuuhun mennessä ja tavoitteenani on pienentää rasvaprosenttia ja pudottaa painoa kilon viikkovauhdilla. Tavoitteiden toteutumista pääsette seuraamaan myös täällä blogini puolella viikkoraporttien muodossa. :)

Omakotivalkoinen_31122016_9967_2.jpg

Omakotivalkoinen_31122016_9993_2.jpg

Yhteistyökumppanini House of Brandonin avustuksella päivitin treenivaatteet vastaamaan tämän hetkistä kokoani. Vanhat sporttiliivini ovat liian pienet ja puristavat kylkiluiden kohdalta hyvin ikävästi. Korkeavyötäröiset treenihousuni tekivät saman vatsanseutuville ja pakko oli hankkia kokoa isommat treenivaatteet, jotten epämukavuuden varjolla keksi itselleni enempää tekosyitä kuntokuurin lykkäämiseen. Halusin testata kuntosalilla usein näkemiäni ICANIWILL -urheilumerkin sporttivaatteita ja valitsin itselleni mustavalkoiset logotrikoot sekä logokuvioidun sporttitopin. Kummatkin ovat erittäin napakkaa materiaalia, joka pitää löllöt visusti paikoillaan hölkätessä ja pomppiessa. :) Niken Just Do It -huppari on piste iin päällä - täydellinen kannustussitaatti, joka muistuttaa minua ettei lykkäyksiä kuntokuurilleni enää tule. 

Omakotivalkoinen_31122016_9996.jpg

Omakotivalkoinen_31122016_781781.jpg

Omakotivalkoinen_31122016_9942.jpg

House of Brandonin treenivaatevalikoima on yksi Suomen parhaista, edustettuina on ICANIWILL:n ja Niken lisäksi Superdry Sport, Aim´n, We Are Fit, DoM, Only Play, ShapeMeUp sekä Under Armour. Alennusmyynti käy kuumana myös sporttipuolella ja alekoodilla HBSLS saat kaikista jo alennetuista tuotteista 20% lisäalennusta tänään ja huomenna sunnuntaina 1.1.2017. Mikä onkaan parempi tapa ottaa uusi vuosi vastaan kuin pistämällä elämäntavat uusiksi - enemmän liikuntaa ja vähemmän herkuttelua. :)

www.houseofbrandon.com

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa teille kaikille iloista ja energistä Uutta Vuotta 2017!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg