Balmuirin käsienhoitoon painottunut Beauty-valikoima kasvoi viime vuoden lopulla suihkusaippualla ja vartalovoiteella, jotka piti tietenkin käydä heti ostamassa. :)

Omakotivalkoinen_19012017_0320.jpg

Helmiäishohtoisen Balmuir Mountains -suihkusaippuan koostumus on mukavan tuntuinen ja ihanan kosteuttava. Ihoa ei paukkupakkastenkaan aikana suihkun jälkeen kiristänyt, enkä kokenut tarvitsevani erillistä vartalovoidetta. Ensimmäinen kosketukseni Mountains-vartalovoiteeseen tapahtuikin vasta päiviä sen jälkeen kun suihkusaippua oli jo korkattu. Vartalovoiteiden kanssa minulla on viha-rakkaussuhde - tykkään niistä kovasti, mutta vilukissana en voi odottaa voiteiden imeytymistä ilman vaatteita ja liian nopeasti jos pukee, jää monesti iholle sellainen rasvainen ja "liukas" tunne. :) Balmuirin vartalovoide yllätti minut kuitenkin positiivisesti erittäin nopeasti imeytyvällä koostumuksellaan, joka tekee ihon superpehmeäksi. Balmuirin voide päihittääkin monta muuta vartalorasvaa, itseasiassa se on tällä hetkellä paras (eli nopeiten imeytyvä aidosti kosteuttava voide) mitä olen kokeillut. :)

Balmuir_Mountains_bodywash_Bodylotion.jp

Omakotivalkoinen_19012017_0333.jpg

Vartalotuotteiden lisäksi minulta löytyy myös Balmuirin Mountains-käsisaippua ja -voide, joita on kierroksessa ollut jo useampi pullo sitten viime kevään. Pienehkön pumppuannostelijan ansiosta käsisaippua on todella riittoisaa ja 300ml pullo kestää monta viikkoa. Käsisaippuasta ja -voiteesta teille olenkin jo kirjoitellut perusteellisemmin viime vuoden huhtikuussa TÄÄLLÄ!

Omakotivalkoinen_19012017_0334_2.jpg

Stockmannin kanta-asiakkaana saat Balmuirin kosmetiikkatuotteet tammikuun ajan etuhintaan. Kantisetujen lisäksi kannattaa käydä kurkkaamassa talvialen loppurysäys, kaikki tuotteet ovat nyt nimittäin -60% alennuksessa! :)

STOCKMANN_LOPPUALERYSAYS_60PROS.jpg

Leppoisaa torstai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuva: Balmuir. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg