DIY-tauluprojektini tyssäsi niittipyssystä johtuvaan ongelmaan jo viime vuoden puolella, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi korjata asiaa. :) Clas Ohlsonilta ostamani ensimmäinen niittipyssy oli viallinen ja vaihdokiksi saamani ehjä vempain osoittautui liian rimpulaksi - poweri ei riittänyt kiinnittämään kangasta puukehikkoon ja niitit ainoastaan nirhaisivat puun pintaa. Siksi homma on seissyt paikoillaan jo tovin, mutta korjaantuu heti kun hyökkään miehen varastossa olevan työkalulaatikon kimppuun etsimään rakennuskäyttöön soveltuvan järeämmän pyssyn...

Omakotivalkoinen_25012017_0469.jpg

Omakotivalkoinen_25012017_0473.jpg

Omakotivalkoinen_25012017_0476.jpg

Sen verran olen sentään saanut aikaan, että neljästä 150cm kokoisesta kiilakehyksestä koottu taulukehikko on kasattu. Valmiit kiilakehykset on helppo kasata itse vasaran, puuliiman ja lyömäpalikan avulla. Vielä kun saisi sen kunnon niittipyssyn kaivettua esiin niin pääsisin kiinnittämään puuvillarayonista valmistetun valmiiksi pohjakäsitellyn kankaan kehyksen ympärille. Massiivinen taulu tulee valmistuttuaan olemaan upean näköinen, täydellinen ruokailunurkan seinälle... sillä oletuksella että akryylimaalailunikin onnistuu. :)

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg