Tänään ohjelmassa on työtä sekä huvittelua ja päälleni päätyi kumpaankin tarkoitukseen soveltuva mustavalkoinen asukokonaisuus - valkoinen kauniisti laskeutuva pusero, korkeavyötäröiset pillihousut, bleiseri ja korkkarit...

Omakotivalkoinen_27012017_0512_2.jpg

Omakotivalkoinen_27012017_0499.jpg

Omakotivalkoinen_27012017_0487_3.jpg

Zarasta joskus muinoin ostamani korkeavyötäröiset mustat housut joustavat juuri sopivasti ollakseen mukavat päällä, mutta silti tarpeeksi napakat näyttääkseen salonkikelpoiselta lyhyenkin puseron parina. Nämä housut ovat loose fit -mallisen bleiserin kanssa ehdoton ykkösvalintani, sillä ne saavat kokonaisuuden näyttämään asteen verran naisellisemmalta pidentäen säärilinjaa ja tuoden vyötäröä esiin. Lyhyelle ihmisille erittäin toivottuja juttuja nuo... :)

Omakotivalkoinen_27012017_0507.jpg

Omakotivalkoinen_27012017_0509.jpg

Valkoinen hihaton pusero on Seppälän Woman 2015 -mallistosta. Samantapaista puseroa oli joulun aikaan myynnissä, mustana ja valkoisena, mutten tiedä millainen tilanne tällä hetkellä on. Hienostuneesti A-linjainen ja V-aukkoinen paitamalli kuuluu monen vaatemerkin perusmallistoon, mm Tiger of Swedenillä ja Zarassa tämmöisiä näkee säännöllisesti... jos siellä joku kaipailee ideaa mistä lähteä etsimään vastaavaa itselleen. :)

Omakotivalkoinen_27012017_0502.jpg

Tiger of Swedenin korkkarit ovat kapeasta kärjestään huolimatta supermukavat jalassa. Sisäpohjan pehmuste joustaa askeleen mukana ja keventää päkiään kohdistuvaa paineen tunnetta. Kantapäässä oleva pehmeä kuminauha pitää kengän tukevasti jalassa ja pakko kehua, että näillä pystyy aloitteleva korkkarikävelijäkin tallustamaan useamman tunnin ennen ensimmäistäkään kolotuksen tunnetta. :) 

Kivaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg