Kiireinen viikko vierähti ohi vauhdikkaasti ja sain tehtyä ennätysmäärän kaikenlaista tärkeää ja vähemmän tärkeää askaretta. En ole aikoihin tuntenut itseäni näin energiseksi ja uskon vahvasti että jaksavainen olo ja kirkas mieli ovat täysin uuden ruokavalioni ansiota. Palkitsin itseni viikonloppuherkkujen sijaan suurella perjantaipuskalla, isolla keväisellä kimpulla kauniita kotimaisia tulppaaneja, joista on iloa monta päivää ilman ähkyä, vatsan kolotuksia tai turvotusta. :)

Omakotivalkoinen_20012017_0339.jpg

Omakotivalkoinen_20012017_0339.jpg

Työpäivän päätteeksi järjestin itselleni pienen hetken omaa aikaa istuakseni ihan vaan alas nauttimaan "ei minkään tekemisestä" ennen kuin lähdin hakemaan tyttöä eskarista. Tein itselleni marjasmoothien, laitoin musiikin soimaan langattomasta Geneva Touring/S -toistimesta ja rentouduin puolisen tuntia ihan vaan omat ajatukset seuranani. :) Kuukausi pari takaperin olisin ajatellut tuollaisen oman rauhallisen hetken olevan silkkaa ajantuhlausta, niin stressaantunut ja levoton olin, vaikken sitä silloin ymmärtänytkään. Vähintäänkin olisin selannut Instagramia tai tehnyt jotakin muuta vastaavaa oheistoimintaa, josta saa käsille ja päälle tekemistä rötväämisen ajaksi. :)

Omakotivalkoinen_20012017_0344.jpg

Omakotivalkoinen_20012017_0338.jpg

Kuvasin alle minuutin mittaisen minivideon rentoutumishetkestäni, jotta saisin välitettyä teille kynttilöiden ja kukkien luoman tunnelman. Tämän postauksen myötä toivottelen kaikille leppoisaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa!

Miia_signerina2015.jpg

Ps. Huomenna luvassa Artekin uutuuksia, kivenvalkoisia jakkaroita ja muuta mukavaa. :) 


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg