Ajatus keittiön seinälle kiinnitetyistä reelinkitangoista tai seinähyllyistä on muhinut mielessäni jo jonkin aikaa ja luulen tulleeni jonkinlaiseen päätökseen asian kanssa. Nyt olisi tarkoitus toteuttaa kuvan kaltainen minimuutos ja lisätä IKEA Ekby Östen -hyllylevystä ja Ekby Bjärnum -hyllynkannakkeista rakennetut seinähyllyt keittiön pikkuikkunan ja liesituulettimen väliin. :)

Omakotivalkoinen_08012017_78312283.jpg

Omakotivalkoinen_08012017_7823787.jpg

Hyllyille haluan laittaa kahvikuppeja, yrttejä, sitruspusertimen ja kenties kahvipurkin sekä pari muuta purnukkaa. Viinilasit haluan jatkossakin säilyttää pölyltä piilossa, vaikka mallikuvaan sellaiset lisäsinkin. Pieni epäröinninjyvänen pyörii mielessä - haluanko todella tätä, mitäs jos alkaakin harmittaa ja olenko valmis paklaamaan ja maalaamaan koko seinän uusiksi jos muutankin mieleni - mutta en aio antaa vatvomiselleni enempää sijaa, sillä haluan ehdottomasti päästä kokemaan miten avoin seinähylly keittiössäni toimii. :)

Omakotivalkoinen_08012017_4203.jpg

String-hyllyäkin mietin IKEA Ekbyn tilalle, mutta koin sen liian sekavaksi ikkunan ja liesituulettimen väliin. Vai mitä olette mieltä näiden havainnekuvieni perusteella? Kummalle antaisit äänesi? :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg