Olen aivan heikkona tuoksukynttilöihin ja kokoelmani kasvoi joulun aikaan neljällä uudella kauniilla kynttilällä. Minulta on toivottu arvostelutyyppistä postausta ja tein parhaani kuvatakseni kynttilöiden tuoksua ja laittaakseni kynttilät paremmuusjärjestykseen... :)

Omakotivalkoinen_09012017_0144.jpg

Omakotivalkoinen_09012017_0146.jpg

Omakotivalkoinen_09012017_0149.jpg

Hyvän tuoksuisia kynttilöitä on äärimmäisen vaikea analysoida, sillä jokaisella tuoksulla on oma tarkoituksensa ja tärkeä vivahteensa tunnelman luomisessa. Energisenä päivänä tykkään poltella Skandinaviskin Lempi ja Snö kynttilöitä, sateisena päivänä pöydällä palaa Balmuirin African Dawn, siivouspäivän kruunaa puhdas koti ja Merakin Fresh Cotton, ja Himlan uusi Signature vuorostaan on niin huumaavan hyväntuoksuinen että se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen fiiliksistä riippumatta. :) Sain kuitenkin aikaiseksi jonkinlaisen tuoksuun perustuvan listan, jonka löydät alta:

Omakotivalkoinen_10012017_016265510.jpg

1. Himla Signature

Himlan Signature nimikkokynttilä tuoksuu ihanan kotoisalta, aavistuksen mausteiselta ja kevyen maskuliiniselta. Tunnelmallinen, rauhoittava, parfyymimainen, sopivan kevyt mutta selkeä huonetuoksu. Vivahteita nahasta ja puusta. Täyden kympin kynttilä joka palaa tasaisesti ja kauniisti. Ehdoton suosikkini!

2. Skandinavisk Lempi & Snö

Jaetulla kakkossijalla Skandinaviskin Lempi ja Snö, joissa on mukavan raikas ja hentoinen tuoksu. Lempi tuoksuu rakkaudelta, lämpimältä puuvillalta ja miehen kainalolta. Snö pakkasilmalta, takkatulelta ja vastapestyltä pyykiltä.

3. Max Benjamin Dodici

Max Benjaminin Dodici tuoksuu luksustason kosmetiikalta, ylelliseltä. Vivahteita sitruunasta, rosmariinista ja kukkaniitystä. 

4. Meraki Fresh Cotton

Merakin Fresh Cotton on miellyttävä ja hentoinen, vastapestyn puuvillapyykin mieto vivahdus, paras ystävä siivouspäivän päätteeksi. :)

5. Balmuir Como African Dawn

Balmuir Como African Dawn -kynttilä on täydellinen valinta syksyn ankeuteen ja erityisesti sateisiin päiviin. Mausteinen ja maskuliininen vivahde on kevyehkö, tämän kanssa tekee mieli käpertyä sohvalle rentoutumaan. 

6. Edblad Spruce

Edbladin kuusimetsän tuoksuinen Spruce on ihanan aito ja raikas. Luonnollisen metsäinen tuoksu sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja rauhoittaa mieltä. Pitäessäni kynttilää olohuoneen pöydällä useamman päivän, huomasin että tuoksu lievittää stressiä. Tämä onkin minulla nykyisin vieressä töitä tehdessä. :)

7. Apotheke Oakmoss / Valkohankajäkälä

Rakkaalta ystävältä joululahjaksi saamani Apotheke Oakmoss -kynttilä tuoksuu vienosti metsältä ja kostean kirpeältä keväältä. Kynttilän kuvataan rauhoittavan ja onkin ihanteellinen makuuhuoneessa ja kylpyammeen vierellä. Syy miksi tiputin kynttilän listani häntäpäähän, on puhtaasti esteettinen - pelkistetty koristelematon lasipurkki kaipaisi kylkeensä jonkinlaisen tarran tms. jotta erottuisi joukosta kivemmin. :)

8. Meraki Sandalwood Jasmin

Merakin Sandalwood Jasmin kynttilä tuoksui melko voimakkaalta kun sen aikoinaan paketista avasin. Tuoksu on sittemmin pehmentynyt ja on nykyisin hyvin miellyttävä ja sopivan kevyt. Patinoituneen puun ja japanilaisen puutarhan tuoksuvivahteet tekevät kynttilästä hienostuneen ja naisellisen. 

Omakotivalkoinen_09012017_0166.jpg

Loppukuusta suuntaan lahden toiselle puolen Tallinnaan, Viru Keskuksen yhteydessä sijaitsevaan Créme de la Créme -myymälään tuoksuttelemaan mm. Diptyquen, Byredon, Odin New Yorkin ja Rojan kynttilöitä. ♥︎ Täytyy varata matkalaukkuun riittävästi tilaa tuomisille, saattaapi olla että tuon tullessani muutaman extrakynttilänkin teidän lukijoiden kesken arvottavaksi. :)

FullSizeRender.jpg

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg