Sain mieheltä joululahjaksi teräksisen Gant Park Hill Mid W10922 -rannekellon, jollaista katselin jo syksyllä. ♥︎ Pelkistetyssä kellossa on kaunis valkoinen kellotaulu ja se sopii käytettäväksi hopeisten korujenkin kanssa. Korulaatikossani oli sopivasti tilaa uudelle kellolle ja kiitos miehen, minulla on täydellinen kokoelma kaikkea mitä nainen voi tarvita. :)

Omakotivalkoinen_09012017_0090.jpg

Omakotivalkoinen_09012017_0096.jpg

Omakotivalkoinen_09012017_0089.jpg

Yksi rannekoru, kaksi kaulakorua, kaksi sormusta, kaksi kelloa (teräksinen Gant ja musta Daniel Wellington) ja yhdet klipsikorvikset - toisiinsa sopivat, elegantit asusteet arkeet ja juhlaan. ♥︎

Huomenna julkistan Pentti-jakkaran voittajan ja kirjoittelen toivepostausta tuoksukynttiläkokoelmastani, jossa yritän laittaa kynttilät jonkinlaiseen paremmuusjärjestykseen... helpommin sanottu kuin tehty, sillä jokainen kynttilä tuoksuu aivan ihanalta. :) Kivaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg