Vierailu Tallinnan Viru-keskuksen ensimmäisessä kerroksessä sijaitsevassa Créme de la Créme -myymälässä teki minuun suuren vaikutuksen. Henkilökunnan perin ranskalainen tapa esitellä tuotevalikoimaa, pakata ostokset huolellisesti silkkipapereihin, tarjoilla kylkiäiseksi tuotenäytteitä ja hännän huippuna saattaa vielä asiakas maksutapahtuman jälkeen ovelle asti, saivat aikaan kuningatarfiiliksen ja koin että olin asiakkaana tärkeä ja arvostettu. ♥︎

Omakotivalkoinen_02022017_0866.jpg

Omakotivalkoinen_02022017_0859.jpg

Omakotivalkoinen_Byredo_Diptuque_0202201

Omakotivalkoinen_02022017_0880.jpg

Ranskalaisen Diptyquen tuoksukynttilöistä on kohistu sisustusharrastajien kesken jo pitkään ja monet ovatkin tuoneet kyseisiä kynttilöitä ulkomaanmatkoilta tullessaan. Suomesta ei ainakaan toistaiseksi löydy Diptyque-jälleenmyyjää, mutta Tallinnaa kauemmas ei tarvitse lähteä kynttiläostoksia tekemään. Créme de la Crémen valikoima on varsin kattava ja tuoksuvaihtoehdoista minua miellytti eniten kevyen kotoisa Figuier, jonka puisessa tuoksussa olen aistivinani hedelmäisiä sävyjä. Standard-kokoisen (190g) kynttilän paloajaksi on ilmoitettu noin 60 tuntia, joten iloa riittää pitkäksi aikaa. :)

Palo-ominaisuuksiltaan Diptyque ei parin tunnin käyttökokemukseni perusteella poikkea keskivertokynttilästä, pientä savuttamista on sytytysvaiheessa havaittavissa, joka kuitenkin hälvenee parin minuutin sisään. Kynttilä oli melko tyyris ja vaikken koe rahojeni menneen hukkaan, on suurin Diptyque-intoni nyt tyydytetty eikä minulla ole aikomusta ostella näitä enempää. :) Pisteet 8/10.

Omakotivalkoinen_02022017_0864.jpg

Omakotivalkoinen_Byredo_Diptuque_0202201

Sitten päästääkin Byredon Bibliothéque -kynttilään, jonka patinoitunutta vanhaa kirjaa muistuttava ylvään mausteinen tuoksu on niin ihana, että kynttilä lunasti samantien minulta parhaimman tuoksukynttilän pokaalin. Uskomaton tuoksu, joka on pakko kokea itse ymmärtääkseen hypetykseni. :)

Tummaan lasipurkkiin valettu kynttilämassa on tyylikkäästi musta ja parin tunnin polttamisen jäljiltä uskallan sanoa että tässä kynttilässä hinta todella kohtaa laadun - liekki palaa kauniisti, tasaisesti ja lähes väpättämättä, sula massa kovettuu nopeasti kynttilän sammuttamisen jälkeen ja pinta tasoittuu siistiksi. Bibliothéque ylitti korkeat odotukseni kirkkaasti ja Byredon kynttilöistä ostoslistalleni pääsi Bohemia, Tree House ja Cotton Poplin. Byredo ansaitsee täydet pisteet ja bonusmerkin päälle, pisteitä 10+/10. ♥︎

Omakotivalkoinen_02022017_0860.jpg

Omakotivalkoinen_02022017_0885.jpg

Omakotivalkoinen_02022017_0877_2.jpg

Haluan vastavuoroisesti jakaa hyvää mieltä myös teille päin, ja siksipäs ostin toisenkin Byredo Bibliothéque -kynttilän, jonka arvon täällä blogissa teidän kesken. ♥ Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommenttisi persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistumisaikaa on tämä viikko eli sunnuntaihin 5.2.2017 klo 23:59 asti! Arvonnan palkinto sponsored by mie :)

Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg